ZaynMalikStory

I Hate That I Love You! Del 44

Kategori: Allmänt

Tidigare:

Hur hjärtslagen blev snabbare jag försökte lugna ner mig oc jag tror det funkade
- lets go sa Kenny och öppnade bildörren till mig, jag hörde hur alla skrek mitt namn
När jah kom ut ur bilen så började alla puttas och det blev väldigt trångt men tillslut så kom jag in till affären och köpte medicin. Nör vi skulle gå ut sp var det mer fans och paparazzis och jag började verkligen bli rädd
kassören ringde polisen så jag kunde gå ut ur affären utan att bli bombarderad av fans o paparazzis
När polisen äntligen var här så fick jag i alla fall bättre uttrymme till bilen men när vi kom till bilen så var det en massa dödshot meddelanden på den det stod t.ex: GO AND DIE B*TCH
Jag gick snabbt in till bilen och ville därifrån men när Kenny startade bilen åkte inte hem vi åkte någon annanstans




Melanies perspektiv

Jag ser att vi åker till en väg där det bara är fult av skog på sidorna av vägen. Jag frågar Kenny:
''Where are you taking me? I want to go home to Zayn''
''Yeah i know you want to go home to Zayn, but you're not. So sit down and be quite!''
Jag skakade av rädsla. Jag kände efter min mobil i min jackficka och jag hittade inte den.
''Are you looking for this Mel?'' Sa Kenny och tog upp mobil med ena handen medans han styrde bilen med den andra.
''Don't try to do anything Melanie. Cuz that aint' going to work''
Jag var tyst och jag kände en klump i halsen. Jag fällde ner en tår och tog snabbt bort den så att Kenny inte skulle se. Jag kollade ut genom fönstret och jag var helt förkrossad. Jag visste att det var något fel på Kenny. Jag sa till Zayn att han inte skulle lita på honom. OOHH vad arg jag blir på honom ibland!!

Kennys perspektiv

Jag ser hur Melanie släpper en tår genom spegeln. Jag försöker ignorera det och fortsätta köra till min stora villa som ligger mitt i ingenstans. Det är bara skog runtomkring där hade jag tänkt att ta Melanie. Det kommer inte vara så smärtsamt när vi kommer dit. Allt kommer hända så fort.

Melanies perspektiv

Jag vaknar av att bilden kör på en gupp när vi kör in i parkeringen. Det ända jag ser är ett stort hus. Fönsterglas var det och jag kunde se igenom byggnaden eftersom det mesta var av glas. Det var så fint på övervåningen eftersom det var där jag såg möbler och sånt, nedervåningen var mörk. Varför tog Kenny mig hit.
''Come here!'' Sa han hastigt och kollade allvarligt på mig. Jag gick fram till honom och han tog mig i armen.
''Don't try to escape from me. I will find you if you do cuz there is nowhere to go. We are in the woods.''
Jag blev jätte rädd. Hela min kropp blev allt svagare ju mer jag tänkte tanken på att något skulle hände mig. Något dåligt. Han tar sakta fram nyckeln och stoppar in den i nyckelhålet.
Han öppnar dörren åt mig och sa at jag skulle in med hans blick. Jag tar ett steg in i huset, jag hör hur hårt dörren stängs bakom mig och lamporna tänds och jag ser alla killarna Harry, Liam, Niall, Louis, alla mina vänner. Trisha. Alla skriker ''HAPPY ANNIVERSARY'' och jag kollar upp på taket där det hänger en ''HAPPY ANNIVERSARY'' skylt. Jag ser Zayn komma fram mellan alla som var där och säger ''Surprise''
Omg jag kan inte fatta att han gjorde sådär. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ!

''OMGGG ZAYN SERIOUSLY''
Alla började skratta medans jag slog Zayn lite lätt på armen och han kom fram till mig och kramade mig.
''Happy anniversary!''
''Omg i forgot Zayn, im so sorry i di-''
Han lät mig inte säga klart meningen så han drog fram mig intill honom och kysste mig.
Alla började jubla och jag såg konfettin överallt och musiken sattes på.
Live my life-Far east movement ft. Justin Bieber
Alla började dansa, då och då kom folk fram och grattade mig och Zayn. Jag och Zayn gick till köket och pratade.
Zayns perpektiv:
När jag bad Melanie att gå och köpa medecin till mig hade jag och Kenny snackat kvällen innan och jag hade kommit på en plan som skulle fungera så bra. Melanie skulle bli rädd och så, men det kommer bli värt det. Så jag lekte sjuk och bad henne att åka med Kenny. Jag tvingade Kenny att vara lite kaxig mot henne så hon blev rädd och inte skulle mistänka nått annat. Kenny berättade att han hade ett hus mitt i skogen. Men huset var heeelt sjukt underbar. Han visade bilder på hans mobil. Jag tänkte eftersom det är min och Melanies 3 månaders dag imorgon så kan jag överraska henne och bjuda in alla våra vänner och familj. Jag kände mig lite taskig, men hon skulle bli glad. Hon kan inte vara sur på mig föralltid. Jag älskar henne och gör allt för min älskade flickvän.
''What do you think about the party Mel?''
''At the beginning it was awful. Kenny really scared the shit out of me. Srsly i was so freaking scared!''
Det ända jag gjorde var att dö av garv.
''Kenny texted me that you were so scared omg i can't even HAHAHA!''
''So not funny-.-''
Som tur var hade jag köpt kläder och skor till henne som hon kunde ha på sig på festem. Hon gick upp till ett rum, bytte om, sminkade sig och kom ner.
Melanies perpektiv:
Haha det var faktiskt roligt på nått sätt, allt det här för min skull. Haha så gullig han är men ändå jag kommer hämnas. Jag känner mig så taskig att jag inte kommit ihåg att det var vår 2 månaders dag idag.
''Okay everyone lets gather around''
Sa Zayn i vardagsrummet. Jag stog i köket och kollade på honom medans han stog på bordet.
''I wanna say something to my beautiful girlfriend Melanie and to all of you. Two months ago, i got together with Mel, AKA Melanie. We have been thru so much together, i love her so much. More than words can describe. I could seriously die for her. I'll wlays protect her, she knows that. I will not let anything come between us. You are worth more than diamonds for me. She stole my heart''
Medans han sa alla dom här orden gick jag sakta fram till vart han stog. Jag fick tårar. Jag blev så glad. Seriöst jag älskar honom så mycket.
''That's why-'' Fortsatte han
''I bought this for you Melanie.''
Han tog upp en ask. Han öppnade den och där var det en stor diamant ring. Rikti bling bling. Mina ögon öppnades detsamma med min mun. Jag blev heeeeeelt chockad.
''This is for you my beautiful lady. Han gick ner från bordet och tog ut ringen från asken och satte den på mitt finger. Jag kollade på den och hoppade i Zayns famn och kramade honom så hårt! Hur hade han råd med den omg:O
''Zayn, i just love everything about you. Thank you for being you. Zayn Malik you stole my heart!''
Han tryckte fram mitt ansikte mot hans och kysste mig framför alla. Alla jublade och klappade. Musiken började igen och alla dansade. Festen pågick till runt tre på natten.
Alla gick hem förrutom jag och killarna. Vi somnade hos Kenny. Han tyckte det var okej att vi var kvar. Han hade inte någon familj trotsallt. Mina åsikter om Kenny hade ändrats, han var faktiskt en underbar bodyguard. Jag skulle kunna trivas med att ha honom som livvakt.
Tumblr_m08bh2rmu01r1i3cuo1_500_large
Dagen efter

Zayns perspektiv:

Jag vaknade med värsta huvudvärken, jag var hangover. Gud vad ont det gjorde. Jag kollade bredvid mig och jag såg ingen melanie. Jag går ner till köket och ser Kenny och Melanie göra frukost och skratta tillsammans. Jag ler åt dom och Melanie säger:
''Godmorning baby''
''Godmorning honey! Im just gonna go and take a shower.''
''Okay babe''
Jag går upp till rummet där jag och Melanie sov i. Jag skulle ta ut min väska i garderoben plötsligt ramlar ett foto ut. Jag tar upp kortet och ser.....

Hoppas ni gillar denna del. Vet inte exakt hur lång tid Zayn och Melanie varit tillsammans så jag skrev tre månader. Har hållt på med den här ganska länge så jag förväntar mig många komentarer! Och berätta gjärna vad ni tycker!!:*
xx Dilan

Kommentarer

  • lozan säger:

    Dilan du är grym, vrf haru aldrig sagt att du är bra på att skriva? Next one pleasee !!!!! :-) ;-)

    2012-03-14 | 21:14:13
  • Sarah säger:

    Nästaaaaaaaaaaa!! <3

    2012-03-14 | 21:55:40
  • ZaynMalikfan säger:

    Du är riktigt grym,du är riktigt bra och jag älskar verkligen det du skriver, du och Sana är så duktiga, gaaaaaah vill bara ha nästa del!! :) <3

    2012-03-14 | 23:44:55
  • elin säger:

    ååh, sitter och får tårar av lycka , så himla fint ! <3

    2012-03-15 | 16:03:37
    Bloggadress: http://mylifeisdance.blogg.se/
  • melissa säger:

    Ni borde typ skriva varannan dag, asså de jag menar är att Sana skriver en dag o nästa dag skriver Dilan :) förresten så är Dilan Skit bra på att skriva!

    2012-03-15 | 16:16:41
  • Sofia säger:

    Sickness!

    2012-03-15 | 16:56:09

Kommentera inlägget här: