ZaynMalikStory

I Hate That I Love You! Del 51

Kategori: Allmänt

Tidigare:

Vi alla hade bestämt att åka vattenskooter idag. Vi hade en egen guide som visade oss om hur man gjorde. Zayn och Liam åkte tillsammans, Harry & Louis och Niall & Melissa så jag åkte ensam med gudien. Skulle Zayn låta mig åka ensam? Omg. Aja skit i, tänkte jag. Jag njöt inte av stunden. När vi var klara gick jag snabbt till bungalowen. Ikväll skulle vi äta allihopa. När jag gick dit satt alla och skrattade och när jag kom blev alla tysta.
-What are you guys talking about? Sa jag snällt.
-Nothing much. Sa Niall och fortsatte hålla på med Melissa. Alla snackade med henne och hade kul. Jag kände mig utanför....

Melanies perspektiv:

Jag kollade runt och drack från min dricka lite då och då. Alla hade kul, skrattade och pratade. Jag förstog inte. Såg dom inte mig? Säkert för att Melissa har kommit så har alla börjat strunta i mig och tröttnat på mig.
-You guys im gonna go. Jag gick upp från stolen. Jag gick därifrån och gick till min bungalow.
Jag stängde dörren efter mig och kände hur en tår kom. Varför måste allt skit hända mig. Jag bytte om till shorts och linne och gick o la mig. Efter en halvtimme hör jag hur dörren öppnas och Zayn kommer in.
-Babe are you awake? Han puttar lite på min arm. Jag låtsas sova. Men han märkte det.
-What do you want... Sa jag lite tyst och kallt.
-What has gotten into you? Why are you so sad all the time? YOu never say anything and you're never happy?
-Well you know what! You should know the answer! I feel like....Började jag säga. Ska jag berätta hur jag känner? Ska jag säga att jag känner mig utanför? Jag gör det bara!!
-I feel like you and the boys don't care about me anymore. You always talk and laugh with Melissa.I feel left out, like you and the other boys don't even want to be with me.
-No no! Don't even think about it that way Mel! She is new in our group that's why! You have to think about her to, not only yourself!
-ARE YOU KIDDING WITH ME? SINCE WE'VE BEEN HERE YOU'VE IGNORED ME AND YOU HAVEN'T EVEN THOUGHT ABOUT HOW I FEEL!
-STOP SCREAMING YOU'RE NOT MAKING IT BETTER! MAYBE IT'S BECAUSE YOU ARE LIKE THIS THAT'S WHY NO ONE TALKS TO YOU!
Jag blev tyst för en stund och kollade ner på mina händer. Jag kände klumpen i halsen.
-Well maybe i should go then... Sa jag lite tyst och kollade rakt in i Zayns ögon, jag fick tårar. Jag kunde inte hålla mig. Jag gick upp från sängen och började packa.
-STOP MELANIE STOP!! Don't do this!! Sa Zayn samtidigt som han försöker ta bort mina händer från väskan och kläderna som jag försöker packa. Jag brydde mig inte och fortsatte packa. Han tog tag i båda mina armar hårt och drog mig bort från sängen till soffan.
-Please Melanie stop! Im not letting you do this! If you go i'll...
-You will what Zayn WHAT?? Im tired of being left out.
-I'm sorry. Im so so soryy. Tomorrow you and me are going to be alone together the whole day! Please don't go.
-If this happens again i will..
Jag hann inte prata klart och jag kände hur hans läppar rörde sig mot mina. Han kysste mig länge. Efter ett tag var vi i sängen med täcket över oss....
Dagen efter

Zayns perspektiv:
Jag vaknade och såg Melanies vackra ansikte. Hon var så vacker när hon sov. Jag kysste henne mjukt på läppen och gick upp från sängen. Jag tänkte göra frukost på sängen för Melanie. Idag är jag bara hennes. JAg gick och ringde till receptionen och beställde frukost. DOm kom efter en halvtimme. Melanie sov ffortfarande. Jag gick in i rummet och säger
-Breakfest is here Meeeels!
-Oh my god thank you! Säger hon med hennes sexiga hesiga morgon röst. Vi sitter i sängen och äter frukost.
-Im sorry for yesterday. I had so many emotions i just had to get it out. Sa Melanie.
-It's okay. It's better if you say than hold it in you. Im sorry to babe. I love you so much.
-I love you to honey! Efter ett tag gick vi upp och bestämde för att dyka under havet idag. Det skulle bli så kul! Jag pratade med killarna och Melissa igår innan jag somna om att jag och Melanie skulle vara ensamma hela dagen. Jag bad Niall ta hand om Melissa. Jag tror dom oxå skulle göra något ensamma idag. Eller jag vet inte. Jag bytte om till ljusblåa shorts och en vit t-shirt. Melanie var på toa och byte om.
-Comon Melanie! Hurry up.
-Im coming im coming!!
MElanie öppnar dörren och hon kommer ut. Jag gapar stort och kollar på henne. Omg hon ser så vacker ut i den där bikinin!
Vintage Diary
-YOU LOOK SO HOT! Säger jag och går fram och ger henne en lång kyss.
Vi kom fram till bryggan där en guide skulle hämta upp oss med en mellanstor båt. VI åkte lite längre bort från stranden och stannade vid några klippor.
Melanies perspektiv:

Båten stannade och vi fick lite info om hur vi skulle göra. Zayn var lite rädd i början men rädslan gick över.
-Im here with you baby! Sa jag så han skulle må bättre. Vi dök i vattnet och såg alla fina fiskar och massor av grejer. VI tog kort oxå.
Efter några timmar åkte vi tillbaka till våra bungalows och duschade.
-This was so fun! Sa jag medans jag bestämde kläder att ha på mig för resten av dagen.
-Yea i love it. You wanna take a shour with me?
-Sure. Jag gick in i duschen Zayn kom efter mig. VI var där inne ett bra tag. När vi kom ut bytte jag om till det här
Tumblr_lmu3oaods31qctjnko1_500_large
Med ett par svarta ballerina.
Tumblr_ltufugg68a1r3zfqdo1_500_large
Zayn hade på sig det han har på bilden.
Zayns perspektiv:

Jag tänkte överraska Melanie med middag på stranden.
-Let's go and eat Mel.
-Okay im coming.
VI gick och gick Melanie trodde vi skulle till resturangen.
-Where are we going.
-Just wait and see.
Såhhär såg det ut!
-ohmygosh Zayn this is so freaking amazing!
-I thought you'd like it.
Det var bra att hon tyckte att det va fint.
Vi åt och pratade ganska länge. Vi bestämde att gå på fest senare.

Hope you liked this! Kommentera mycket nu!
x Dilan :)

I Hate That I Love You! Del 50

Kategori: Allmänt

Jag och Zayn gick till stranden och alla var redan där. Dom satt på deras handukar på stranden. VI gick fram till dom och började planera vad vi skulle göra. Sen känner jag två händer hålla mig tunt midjan och bära upp mig på ryggen. -STOPP STOPP IT!! -GOTCHA sa Zayn och hoppade från bryggan till vattnet! Vattnet var så vackert! Ljus ljus blått. Man kunde se igenom allt. Jag kände armar runt mig. Jag kollar bak och ser Zayn han kommer sakta fram och lutar sitt huvud mot mitt. -I love you so much Melanie. Im so happy that we are here together......
Melanies perspektiv:
Efter att vi simmat en liten stund så gick vi upp och åt på en restaurang lite längre bort från våra ''bungalows''. Jag och Niall, Zayn och Melissa bestämde att äta tillsammans. Dom andra killarna skulle bada och sola. När vi kom fram till resturangen hade jag bara min bikini på mig eftersom det var så varmt. Såklart så hade jag mina pilot glasögon. Vi alla beställde, såklart så beställde Niall och Melissa mest. Vi snackade om allt möjligt. Vi skrattade och hade kul. Tiden gick så fort och klockan var redan fem så jag och Zayn bestämde att gå hem och byta om. Niall och Melissa stannade kvar.
Nialls perspektiv:
Jag skrev ett sms till Melanie där det stod ''Please can you go with Zayn, I wanna be alone with Melissa and tell her how i feel? xx '' Hon svarade med ett stort ja och en glad smiley. När dom gick började jag snacka med Melissa. Efter ett tag ville säga exakt hur jag kände för henne.
-So i wanted to tell you something. Uhm it's like, i have feelings for you even though i don't know you that well. I mean i would like to you know? And when i first saw you i was like, you are the one. This is so crazy, it's the first time i confessed somethiing like this to a girl face to face.
-Niall you are just so sweet! I really like you too but..
-Oh no not but...
-Im sorry, but i just got out of a realtionship, im still vulnerable and i don't want to get hurt again. Do you know what i mean? -Yes ofcourse. We can take it one step at a time.
-Yeah, let's get back. Are you done? -Yea.
Zayns perspektiv:
Jag hoppas att det gick bra med Niall och Melissa. Om Melissa blev tillsammans med Niall så skulle jag veta att hon va i goda händer.
Jag hade svettats så mycket så jag sa till Melanie att jag skulle ta en dusch. Jag hoppade in i duschen. Jag sjunger medans jag duschar. Jag känner några händer på min midja jag vänder mig om och ser Melanie. Hon är så vacker tänker jag för mig själv.
Vi duschade tillsammans och gick ut efter en stund. Vi alla hade bestämt att gå på en fest som vi hade blivit bjudna på. Tur att det var ute fest, det är ju så varmt. Jag bytte om till svarta shorts och en vit t-shirt med ett halsband. Jag fixade håret som vanligt.
Melanies perspektiv:
Jag bytte om till svarta jeans shorts med ett USA linne och ballerina.Vi bestämde att vi alla skulle träffas på stranden där festen skulle hållas. När vi kom dit var alla redan där. Dom hade rude boy-RIhana på. Vi såg många människor som dansade på dansgolvet.
-LET'S DANCE ZAYN!
-OKAY IM JUST GONNA TELL THE BOYS TO COME AND DANCE WITH US.
Vi var tvungna att skrika eftersom musiken var så hög. Vi festade ganska länge. Från åtta på kvällen till tre på natten. Vi gick och åt sen gick vi tillbaka till festen en liten stund. När vi kom hem var jag helt död så jag gick och la mig.
Dagen efter:
Jag kollar bredvid mig och jag ser ingen Zayn. Han duschar säkert. Jag gick in till badrummet och där fanns ingen Zayn. Han är säkert ute tänkte jag. Jag gick och borstade mina tänder och bytte om till jeans shorts och ett linne med bikini under. Jag gick direkt till resturangen. Där var Zayn säkert. När jag går dit ser jag Zayn prata med Melissa.
-Hi why didn't you wake me up Zayn?
-Oh im sorry i forgot. Jag var så irriterad på honom. Hur kunde han glömma. Jag sov bredvid honom. Ohh va irriterande. Jag blev ännu mer irriterad när jag såg honom sitta med Melissa. Jag vet inte varför jag var såhär idag. Humör svängningar säkert.
Vi åt och jag var tyst under hela stunden. Melissa och Zayn pratade lite då och då om hur familjen hade det. Dom skrattade och jag blev ännu mer irriterad så jag gick upp och drog därifrån.
-Melanie where are you going? Ropade Zayn på mig. Jag kollade inte ens på honom och fortsatte att gå.
Jag gick till baren som var vid stranden och beställde en stor slush. Jag satte mig i solstolen och började sola. Då och då drack jag min slush. Jag var ensam ett bra tag.
Vi alla hade bestämt att åka vattenskooter idag. Vi hade en egen guide som visade oss om hur man gjorde. Zayn och Liam åkte tillsammans, Harry & Louis och Niall & Melissa så jag åkte ensam med gudien. Skulle Zayn låta mig åka ensam? Omg. Aja skit i, tänkte jag. Jag njöt inte av stunden. När vi var klara gick jag snabbt till bungalowen. Ikväll skulle vi äta allihopa. När jag gick dit satt alla och skrattade och när jag kom blev alla tysta.
-What are you guys talking about? Sa jag snällt.
-Nothing much. Sa Niall och fortsatte hålla på med Melissa. Alla snackade med henne och hade kul. Jag kände mig utanför....

Ganska kort del I knoow! Men ni får komma med ideér för jag vet inte vad jag ska skriva om. Det får väl bli eran uppgift. Kom med ideér om vad som ska hända.
Dilan x

I Hate That I Love You! Del 49

Kategori: Allmänt

Tidigare:

Zayns perspektiv

Jag gick in till vardagsrummet och tog fram BBC news och kollade lite, jag gick upp och hämtade en flaska med juice och satt mig ner framför TV:n igen

 

REPORTER: We’ve got new love going on in ENGLAND for One Direction fans! It seems like Niall and Melanie got something speciall going on, on their first date in Espresso…

 


 

Zayns perspektiv:

Jag stängde av tv:n direkt när Melissa kom in i vardagsrummet.
-What was that all about? Frågade hon.
-Nothing just stupid rumors. Jag gick upp från min plats och gick upp på mitt rum.
Jag tänkte för mig själv en liten stund. Det kan inte vara sant, det är Melanie och Niall, min bästavän och min flickvän. Dom skulle aldrig göra något sånt mot mig. Nej nej sluta Zayn, få det ut ur ditt huvud nu! Det knackade på dörren och där står Melanie med en kaffe i handen frn espresso.
-I got your favourite. Sa hon och log mot mig med hennes vackra leende.
-Thanks sa jag medans hon kom fram till mig och tog fram kaffet.
-Is something wrong Zayn, you look so stressed out?


Melanies perspektiv:

Jag och Niall bestämde oss för att fika. Han berättade för mig hur han kände för Melissa även om han inte känt henne så länge. Vi bestämde oss för att dra hemmåt. Men innan så ville jag köpa Zayns favorit kaffe.
När jag kom in i huset frågade jag Melissa vart Zayn var. Hon sa att han var på sitt rum. Jag gick upp och knackade. När jag öppnade dörren sa jag:
-I got your favourite. Jag gick sakta fram och han tackade. Jag såg i hans ögon att det var något som hänt.
-Is something wrong Zaynyou look so stressed out? Frågade jag
-I don't know Mel.
-What do you mean? Tell me! Sa jag lite stressat. Vad har hänt med honom herregud! Tänkte jag för mig själv.
-Okay, i saw the news and it was about you and Niall dating. I mean i know its not true, and im trying to not think that it is something between u guys but-
Jag avbröt honom med en kyss på läppen som varade länge. Den blev mer och mer passionerat. Jag backade lite sakta och sa:
-Zayn you are the only man i love. Niall is my friend and nothing more. Im yours, not Nialls, YOURS! Sa jag med ett stort leénde på läpparna.

Zayns perpektiv:

Jag blev så glad när hon sa så. Jag ville bara ta och krama henne och aldrig släppa taget.
När hon skulle ut ur mitt rum så gick jag och ställde mig framför dörren. Jag gick sakta fram till henne och började kyssa henne.
-I love you so much.
-I love you to.
- Jag bärde upp henne och nu hade hon hennes ben runt min midja och hennes händer runt min nacke. Jag la sakta ner henne och tog av mig min t-shirt. Jag tog av hennes tröja och sedan...
Dörren flyger ut och där kommer Louis in.
-OMGG EUWWWW I WAS NOT SUPPOSED TO SEE THAT. omg omg im scared for life!
-Omg Louis GO OUTT!!! Sa jag och Melanie samtidigt och tog täcket över oss.
-He was not suppose to see this...

Melanies perspektiv:

Det här var första gången med Zayn. Det kändes verkligen rätt. Jag är glad att han var min första.
Jag och Zayn gick upp och bytte om. Vi gick ner och där sitter alla i vardagsrummet.
Alla kollar åt vårt håll när jag och Zayn går fram till dom. Vi kolalr konstigt på killarna och Melissa
-Has something happened?
-Yes, can you guys sit down. Säger Harry med en allvarlig röst.
Jag och Zayn sätter oss i soffan bredvid varandra och blir lite nervösa. Undra vad det är dom vill säga till oss.
-So when you two were up there and did some ''stuff'' Sa Niall ironiskt och Harry fyllde i med att säga:
-We talked to each other about our lifes and how much stress we have and that we need a break.

Zayns perspektiv:

Jag blev helt chockad. Ville killarna sluta i bandet! Det här kan inte hända! Jag måste säga nått!
-No we are not taking a break from each other! I dont want us to split- Jag hann inte prata klart och alla började skratta.
-Omgash if you just saw your face omg we are hilarious, sa Liam och gjorde high five med Louis!
-What? omg did you guys lie to me? Bitches-.-
- No but seriously, we all need a break so we decided that we will go to Bora bora!!!! Sa Harry helt glad och hoppade runt med Niall och Liam!
-Are you guys serious? Omg but how? Do we even have vacation? Sa jag helt chockad.
-Me and the boys talked to our managment, and they agreed giving us two weeks of vacation. Sa Louis.
-Lets go and pack our bags then!!

Melanies perspektiv:

-What about us? Ska killarna åka på semester utan oss? Är dom seriösa tänkte jag för mig själv.
-You too dummy! Melissa go and pack you bags too! Sa Niall.
-But we can't afford Bora Bora have you seen that place? It's like heaven.
-Don't worry about it babe. Sa Zayn och kom bakifrån och kramade mig sen gav han mig en puss på kinden och gick upp för att börja att packa. Killarna gick hemmåt för att packa dom oxå. Jag och Melissa satt och packade tillsammans.

Nästa dag:

Melanies perspektiv:

Vi alla vaknade tidigt. Klockan fyra på morgonen. Paul kom med bilen och tutade utanför. VI hann inte ens äta frukost. Vi tog bara på oss kläder och skor sen tog vi våra väskor och gick till bilen. Killarna var redan i bilen.
Man såg att alla var jätte trötta men samtidigt såg alla fram emot den här resan. Det kommer bli så kul!!
När vi kom fram till flygplatsen lämnade vi allt baggage och gick till ett kafe. Det var en timme kvar tills vi skulle gå på flyget så vi gick och åt. Jag och Zayn gick runt i en affär medans Niall och Melissa satt kvar och åt. Dom passar verkligen dom äter lika mycket haha så söta. Louis,Liam och Harry satt vid stället där man brukar vänta på sitt flyg.
- Omg this smells so freaking good! Sa jag och sprutade parfym på min handled. Smell it Zayn.
-Yeah that one was good.
Jag gick därifrån sen.
-Aren't you going to buy it? Sa Zayn.
-No have so many perfumes at home. Sa jag och gick ut från affären. Jag höll på med mobilen samtidigt och jag gick till killarnas håll.
-Hello boys! what are you guys up to? Sa jag till killarna.
-Nothing much, just chilling and killing. Where is Zayn.
-He was right behind me. Omg vart tog Zayn vägen. Han va här nyss. Jag ser honom komma fram bland folkmassan med en påse i handen.
-This is for you my lady. Sa han och gav mig påsen.
-Omg you bought the perfume! Omg thank you so much Zayn i love you!! Kan inte fatta att han köpte parfymen till mig.
-It was nothing, love you to!

Flyget var äntligen redo och vi alla gick på. Det var första klass! Oy yeah. Jag och Zayn satt bredvid varandra. Niall satt med Melissa. Liam och Louis satt bredvid varanda och Harry satt med någon okänd. Stackars Harry.
-Are you excited Zayn?
-Im so excited, we're gonna have so much fun! Me and you are going to sleep in the same room okay?
-But what about Melissa?
-She can sleep with Niall.
-But they are not even dating. Niall never asked her out.
-Well than he should. We can go on dubble date.
-That would be so fun.
Jag och Zayn snackade dom första timmarna. Sen somnade jag på hans axel och hans huvud på mitt huvud.
Flyget tog ganska lång tid och vi sov hela resan. När vi kom fram så var allt så fantastikt. Vi körde bil till vårt hotell och jag tog kort.
Bora Bora Vacations

Helt fantastikt! Vi gick till våra rum och såhär såg min och Zayns utsikt ut.


Så jävla vackert. Vi packade upp våra saker och vi bestämde att träffas vid stranden för att planera vad vi skulle göra. Klockan var bara 12.00 på dagen. Det var så varmt så jag bytte om till bikini.
Tumblr_ljw4f5p1dq1qf7ikto1_500_large
(såhär såg min bikini ut)

Jag och Zayn gick till stranden och alla var redan där. Dom satt på deras handukar på stranden. VI gick fram till dom och började planera vad vi skulle göra. Sen känner jag två händer hålla mig tunt midjan och bära upp mig på ryggen.
-STOPP STOPP IT!!
-GOTCHA sa Zayn och hoppade från bryggan till vattnet!
Vattnet var så vackert! Ljus ljus blått. Man kunde se igenom allt.
Jag kände armar runt mig. Jag kollar bak och ser Zayn han kommer sakta fram och lutar sitt huvud mot mitt.
-I love you so much Melanie. Im so happy that we are here together......


SÅÅ ÄNTLIGEN! Minst 25 kommentarer till nästa! Och igen så ber jag om ursäkt för att det tagit så lång tid att skriva! Hoppas ni gillar den här delen.

xx DIlan

Det blir ingen ny del idag.

Kategori: Allmänt

Förlåt men jag hinner verkligen inte!
x Dilan

Ber om ursäkt för dålig uppdatering!

Kategori: Allmänt

Sana har jätte många prov så hon kommer inte hinna att skriva. Jag däremot har gäster hemma så jag ska försöka skriva imorgon på kvällen. Jag ska börja skriva på del 49. Den ska vara extra lång. Del 49 kommer imorgon!

xx Dilan

I Hate That I Love You! Del 48

Kategori: Allmänt

Jag hörde hur nervös Niall var över allt och hur mycket han verkligen gillade henne. Visst det låter konstigt att han blev kär i henne på direkten men det är ju "Love In First Sight" så gulligt. 
- uhm...i... Think you and...uhm i...we should get downstairs sa han och fegade ur. Jag tyckte verkligen synd om honom för jag visste att Niall inte klarade av att vara så nervös. Precis när de skulle ner för trapporna så drog jag in Niall till rummet
- what the hell Niall? sa jag och var lite ledsen för de passar verkligen
- what? sa niall oh kollade på mig konstigt
- why didnt you ask her out? sa jag och la armarna i kors
- cuz i- wait a minute did you listen to our conversation ? sa han och la armarna i kors och höjde ena ögonbrynet
- pfft..what...pfft noo? sa jag och kollade på honom och försökte låte som om inget hade hänt
- dont lie to me Melanie? sa han och gick långsamt fram till mig, han fick mig att baka
- i'm not lying pfft..
- you always lie when you say "Pfft" sa han och var berädd på att tackla mig på marken. Jag visste vad han tänkte och innan jag hann röra på mig så tacklade han ner mig och börjar kittla mig
- admit it you where listening sa han och kittlade mig
- NEVER Skrek jag och då kittlade han mig mer. Till slut kunde jag inte hålla mig jag skrek att jag hade tjuv lyssnat på de han gick bort ifrån mig och skrattade skit mycket
- i hate you sa jag och fixade mitt hår som han hade förstört
- love you to mels sa han och skrattade mer
- whatevaa, lets go sa jag och Försökte att inte skratta. När vi gick ner så var alla ögon på mig och Niall 
- what happened up there sa Harry och blinkade åt oss flörtigt jag kollade äcklat på honom
- you dirty minded ass we only talked sa jag och slog honom lätt på armen, jag ramla nästan på marken av allt garv
- then why is your hair so messy if you guys "only" talked? sa Harry och gick en bit ifrån mig så han inte skulle på en box
- just shut up harry sa jag irrterat och satt mig på Zayns knä, Niall satt sig bredvid Melissa och de började prata direkt,Zayn kollade inte ens på mig
- whats wrong babe sa jag och vände hans ansikte mot min
- what happened in there with u and NIall? sa han lite tyst 
Jag kollade chokat på honom och besviket trodde han inte på att vi bara pratade med varandra?
- what? sa jag lite surt och besviket
- just please tell me what happened?
- we only talked Zayn there is nothing going on! sa jag och skulle precis ställe mig upp fast då drig han ner mig igen
- i'm sorry i just love you too much sa han och pussade mig på kinden jag kollade surt på honom och försökte att inte skratta
- i know you love me too sa han och försökte retas med mig. Han fick mig att skratta tillslut
- ofc i love you sa jag och kysste honom 
- get a room guys sa Harry och kollade irriterat på mig och Zayn
Zayn kollade elakt på Harry och började kyssa mig om och om igen. Jag puttade bort honom och skrattade för mig själv. Fan vilken pojkvän jag har, älskar mig fast vill göra andra avundsjuka för att han har mig för sig själv…

 

Nästa Dag

 

Jag och Niall möttes utanför Espresso och gick in och tog en kaffe-latte

-          So have you asked her out yet?

-          No.. Sa han och skämdes, han kollade bort besviket och sen på mig lite ledset

-          Cmon i know you can do it, i believe in you! Sa jag och höll hans hand, han höll om min hand hårt och tackade mig

-          I’m always here for my brother from another mother ;) sa jag och skrattade, han skrattade med mig och gick upp ifrån sin stol för att ge mig en stor kram, jag kramade honom tillbaka och det var då jag såg en blixt. Jag såg fler och fler Blixter som kom och då började en hög med paparazzis springa fram till mig och Niall

-          OH no, let’s go sa han och tog tag i min hand och började springa, vi sprang och sprang tills vi var nära hans hus, så vi gick in dit och gömde oss

-          Let’s stay here for a while just to get them go away! Sa Niall och gick direkt in till köket

-          HAHA okay fatass sa jag och blinkade åt honom retsamt

-          HEY! Skrek han ifrån köket, jag skrattade åt honom och satt mig på soffan och kollade på TV

 

Zayns perspektiv

Jag vaknade upp och kollade på klockan, den var kvart över 12, jag sätter mig upp och byter om.

När jag gick ner så hittade jag inte Melanie någonstans, hon kanske var på en promenad eller något. Jag gjorde frukost åt mig själv och lite åt Melissa, man vill ju vara snäll mot sin kusin ;)

-          Melissa breakfast ready, skrek jag och hoppades på att hon skulle höra mig

-          COMING skrek hon och sprang ner för trapporna och in till köket

-          Finally, i’m starving sa hon och åt upp allt på typ 5 minuter. Jag kollade på henne och hon påminde mig direkt och Niall! Wow de passar verkligen ihop!

Jag gick in till vardagsrummet och tog fram BBC news och kollade lite, jag gick upp och hämtade en flaska med juice och satt mig ner framför TV:n igen

 

REPORTER: We’ve got new love going on in ENGLAND for One Direction fans! It seems like Niall and Melanie got something speciall going on, on their first date in Espresso…

____________________________________________________________________________________

Sorry om den är kort men jag e jätte trött och orkade inte skriva mer... Njut<3

Loads of love!

- Sana (: xx

Hej sana här! jag ska FÖRSÖKA skriva 2 delar idag.

Kategori: Allmänt

Ha tålamod!

Kategori: Allmänt

Ni får ha tålamod! Vi förstår att ni vill ha flera inlägg om dagen men det kommer inte att gå. Bi båda är väldigt upptagna med läxor och prov, ni borde förstå! Vi försöker så gott vi kan tro oss. Ha bara tålamod så kommer ett nytt inlägg lite senare kanske.
x Dilan

I Hate That I Love You! Del 47

Kategori: Allmänt

Tidigare
________________________________________________________________________________

Melanies perspektiv:
Jag är ensam hemma nu och jag vet inte vad jag ska göra. Jag hittar nog på någonting snart Jag går till vardagsrummet och sätter på nyheterna. Inget nytt. Det plingar. Jag går och öppnar. Där ser jag Melissa. En helt random tjej.
-Hi do i know you?
-Hi, no but you will, soon.
Trisha kommer in i huset. Jag går fram och krama om henne. Jätte hårt. Jag har verkligen saknat henne! Men vem är den där tjejen?
-Melanie this is Melissa. She is my sisters daughter. Melissa is going to stay with us for a while because her mum is doing a job in the US. And Melissa didn't want to go.

Melanies perpektiv:
Jag blev lite chockad när Trisha sa att Melissa skulle bo hos oss. Jag menar hon kunde iallafall berättat. När dom kommer in så visar Trisha Melissa vart hon ska bo under den tiden hon kommer vara kvar. Jag går bakom dom och betraktar deras rörelser och ansiktsuttryck. Melissa går in i rummet och packar upp. Jag hade gått till köket och tog ut saft till mig själv. Jag var lite borta för jag visste inte vad jag skulle tycka om att Melissa.
-Hi Melanie i've missed you!
-I've missed you to. Sa jag samtidigt som jag tog en klunk av min saft. Jag kollar ner efter jag druckit.
- Im sorry Mel, i really forgot to tell you about Melissa. I didn't even tell Zayn, he will be as chocked as you are.
-No it's okay, the thing is i wasn't prepared for it, you know?
-Yeah, im sorry it won't happen again.
-Hi guys. What are you talking about? Säger Melissa när hon kommer in i köket.
-Nothnig much, Trisha im going out for a walk. By the way, Kenny is a guy that will come with me, he is my bodyguard.
-Zayn told me. Take Melissa with you okay?
Alltså jag skulle verkligen uppskatta att hon inte skulle säga så, jag visade inte att jag inte ville ta med henne utan jag sa att hon kunde komma och vi skulle gå när Kenny kom, alltså om fem minuter.
Jag bytte om till det här:
5887620489_719c20e787_b_large
Melissa till det här:
Tumblr_lx311dqjww1r458y9o1_500_large
Kenny kom och vi började promenera. Kenny var alltid två-tre meter bakom mig och Melissa.
Melissas perspektiv:
Mamma fick jobb i Usa. Jag är van att bo i London, Jag vill inte flytta. Jag är inte redo. Plus det är ett år kvar i high school. Jag kommer börja i college snart. Så för mig är det onödigt. Jag frågade om jag kunde bo hos Trisha. Hon tyckte det var okej, Jag pratade med Trisha hon sa att jag var mer än välkommen.
Påväg hem till Trisha berättade hon att det bodde en tjej hos dom som var tillsammans med Zayn. Jag frågade henne om det var Melanie hon snackade om. Hon svarade ja och frågade hur jag visste. Jag kollar ofta på nyheter särskilt kändis skvaller. SÅ jag visste mycket. Jag är ett stort one direction fan, och jag är mer än stolt att ha Zayn som kusin. JAg och Trisha snackade väldigt mycket. Det brukar inte vara så eftersom när hon kommer och hälsar på hos oss brukar vi inte snacka så mycket men det ändrades snabbt.
Jag var lite nervös först när vi började gå på promenaden. Det kändes lite skämmigt i början för det blev tyst jag avbröt tystnaden.
-So your name is Melanie right?
-Yes, and you Melissa?
-Yeah that's moi! Sa jag lite glatt och försökte le.
-Ooo i see that you can speak france.
-Haha no just a little bit. How old are you?
-Im 19, and you?
-Im 18, soon 19.
-Thats awesome. How does it feel to be Zayn Maliks cousin? haha
-I'm very proud to call myself Zayn Maliks cousin. It's kind of annoying sometimes cuz some people tries to get to him by me. They use me-.-
-Oh i know how it feels, but you just have to be smart and not be around people like that;)
-True! How does it feel to be Zayns girlfriend?
-I just love him so much. I don't think about that he is Zayn Malik, the famous guy. I just see him as Zayn, my lovely boyfriend that i love so much.
-That's so cute.
Melanies perpektiv:

Jag och Melissa trivdes med varandra och vi snackade om massor av saker. Vi promenerade i mer än en timme. Efter ett tag tröttnade vi så vi vände tillbaka till huset. Fast vi gick förbi McDonalds som fanns i närheten.
Vi köppte mat åt Trisha också.
När vi kom hem ser jag en lapp på kylen.
''I'll be coming home tomorrow. Take care of Melissa and Zayn-Trisha''
-Well i guess we're gonna be alone untill tomorrow. Sa jag och kollade på Melissa.
-But the food..Sa Melissa
-You can eat it. Jag hann inte ens prata klart och hon hade öppnat påsen och börjat äta på pomme fritsen.
hahaha jag tror jag dog lite. SÅ söt.
Vi bestämde att kolla på film. Men vi bakade cupcakes innan vi satte på filmen. Under tiden snackade vi massor. Melissa berättade att hon precis gjort slut med sitt ex Christian och att han var hemsk.
-But why didn't you break up with him sooner! Omg he is a jerk.
-I don't know, i guess it was the love that kept me from not breaking up with him.
-Yeah that's sad.
''DING''
- The cupcakes are ready!! Skrek jag. Samtidigt hörde jag dörren öppnas. Zayn och killarna kommer in i köket och börjar gapa och skrika. Melissa kommer in och alla stannar upp och kollar tyst på henne medans hon står med cola och chips i handen, hon står helt still och vågar inte röra sig. Hahaha så synd.
-You guys this is Melissa, Zayns cousin.
-Yes guys this is my cousin säger Zayn och kramar om henne.

Zayns perpektiv:

Jag blev lite chockad över att se Melissa. Sist jag såg henne var för ett år sen. Hon har ändrats fett mycket jämfört med då. Killarna skakar hand med henne men när Niall ska skaka hand stannar han upp och säger
-Hi i'm Niall...
Man ser att han kollar in i hans ögon och hon i hans.
-You have beautiful eyes Melissa.
-Thank you, your eyes are beautiful to.
-I feeeel some lööööve in the aiiiiiir. Sjunger jag och louis samtidigt som vi hoppar runt Melissa och Niall. Liam skriker get a room!
Stackars Melissa hahaha.
Nialls perpektiv:

Jag tror jag föll direkt när jag såg Melissa. Hennes honungsfärgade ögon med långt brunt rakt hår. Solbrun kropp och perfekt kroppsform. Alla bestämde att kolla på film. Tur att tjejerna bakat cupcakes. Jag älskar det! Jag och Melissa satt bredvid varandra Melanie satt brevid Melissa och Zayn bredvid Melanie. Liam och Harry satt på andra soffan och Louis låg på golvet med kudde under huvudet, lutat mot soffan under mina fötter. haha
Vi bestämde att kolla på Paranormal Activity 3. Jag kände under filmen hur Louis höll om mina fötter och Melissa gömde sig i min famn. Jag hade min arm runt henne. Det kändes bra. Jag måste bjuda ut henne. Men vågar jag...
Melanies perspektiv:

Vi bestämde att killarna skulle sova över hos oss idag. Jag tror Niall verkar vara intresserad av Melissa. Jag och Melissa sitter i mitt rum på morgonen.
-Melissa i think Niall is in to you.
-No.. Really?
-Yes haven't you noticed? I mean he is all over you.
-Uhm... He is cute sa hon med ett stort leénde på läpparna.
Det knackar på dörren där står Niall.
-Melissa can i talk to you for a second?
- Yeah sure. Melissa går ut från rummet och står nu utanför min dörr och snackar med Niall.
Jag kunde inte hålla mig så jag gick och ställde mig bakom dörren och tjuvlyssnade på deras konversation.
-What do you want? Sa Melissa trevligt.
-Uhm..I think you..Uhm..and I...go and.....

Vad kommer Niall fråga? Vad kommer Melissa svara?
Vad kommer dom andra tycka?
Mer än 20 kommentarer till nästa del. Hope you liked it.
X Dilan

FÖRLÅT!

Kategori: Allmänt

Både jag och Sana har inte haft tid att skriva en ny del! Jag ska försöka jag lovar. Men vi är åtta pers på en dator i min familj, så det är svårt för mig att skriva ofta. Men jag ska försöka!
x Dilan


I Hate That I Love You! Del 46

Kategori: Allmänt

- i got this scar from him... I told him that i loved another guy and not him and he got mad and started to hit me and cut me everwhere i tried to escape but i was just so weak... I didnt want to tell you guys beacuse i didnt want you to get worried so i hid it and by somehow that photo of us got in my closet and Zayn found it...
Louis förstod allt bättre och ju mer jag sa Alex's namn så spände han musklerna av ilska men Lugnade ner sig då och då, efter att jag hade berättat klart så var han lugnt och förstående men jag ville verkligen inte att Zayn skulle veta om det här och jag vet nt ens om jag vill att han ska vet nu heller...
- why didnt you tell Zayn about this earlier?
- i...i was scared sa jag och andades djupt. 
- i suggest you should have told him he would have understand!
- i know... And i'm just a fool-
- dont say bad stuff about your self your not any of those your beautiful, nice,perfect, funny, and so much more! sa han bestämt
- that you loueh i love you! thank you for being here! sa jag och gav honom en puss på kinden
- i'm always here mels! sa han och kramade om mig
Dörren flög upp och där står....

Luckyoptimist.com-best_large

Melanies perpektiv:

Dörren flög upp och där står Zayn. Han ser att jag sitter på golvet bredvid Louis.
-Louis can you leave me and Melanie alone for a second, please. Sa Zayn
-Yeah sure man. Louis stannade framför Zayn innan han gick ut och klappade på hans axel.
-Trust her man. She would never lie to you. Believe her words. Sen gick han ut.
Zayn ser helt besviken ut. Jag ser att tårarna sitter där bakom hans ögonlock, men han kämpar emot. Han kommer sakta fram och jag går sakta upp från golvet, där jag satt.
-How can i be together with someone that doesn't trust me Zayn? Sa jag samtidigt som jag gick och satte mig på min sängkant. Jag kollade ner på mina händer.
-I just didn't know how to react. Im sorry. Can you please tell me why there was a picture of you and that guy?
Jag bestämde att berätta allt för honom. Han förstog mig. Jag t.o.m visade honom ärret som Alex hade gjort.
Han kramade mig en lång stund och bad om ursäkt flera gånger över hans beteénde.

Dagens planer var att killarna skulle åka till studion. Jag ville vara hemma och ta det lugnt.
Zayn tog en dusch, han bytte om och fixade till sig. Dom skulle bli intervjuade efter att dom spelat in deras nya låt ''I should've kissed you''. Zayn skrev den med killarna för någon vecka sen. Dom ska börja spela in den idag. När jag läste texten log jag lite för mig själv. Haha han sa att den handlade om mig. Jag gav honom en kyss direkt när han sa det.

Zayns perpektiv:
Idag ska jag och killarna till studion och spela in vår låt ''I should've kissed you''.
När jag skrev den tänkte jag på Melanie. Allt jag gör påmminner mig om henne. Hon ska inte följa med till studion. Jag ska be Kenny åka till henne när jag går.
Jag hör bilen tuta utanför huset.
-Melanieee!! The boys are here
-Waiiiiiit give me a kiss!
Melanie springer och hoppar i min famn. Jag känner hur hon luktar på mig, sedan kysser jag henne lätt.
-I love you. Säger jag innan jag stänger dörren efter mig.
Utanför mitt hus, medans jag går till bilen, smsar jag Kenny.
''Mel is home alone. Watch out for her!:) x Zayn''

Melanies perspektiv:
Jag är ensam hemma nu och jag vet inte vad jag ska göra. Jag hittar nog på någonting snart Jag går till vardagsrummet och sätter på nyheterna. Inget nytt. Det plingar. Jag går och öppnar. Där ser jag Melissa. En helt random tjej.
-Hi do i know you?
-Hi, no but you will, soon.
Trisha kommer in i huset. Jag går fram och krama om henne. Jätte hårt. Jag har verkligen saknat henne! Men vem är den där tjejen?
-Melanie this is Melissa. She is my sisters daughter. Melissa is going to stay with us for a while because her mum is doing a job in the US. And Melissa didn't want to go.


Vill ni ha nästa del ska det bli minst 10 kommentarer.
Hoppas ni gillar den här delen. Förlåt om den va kort. Hann verkligen inte skriva mer:(
x Dilan <3

I Hate That I Love You! Del 45

Kategori: Allmänt

Då ramlar ett foto ut och jag ser ett foto på Melanie och en kille. Jag kollade noga på bilden och ser att de kysser varandra med leende på läpparna. Jag kastade iväg fotot och blev rasande hon såg så lycklig ut och fotot såg inte så gammalt ut. Jag går ner med stora steg med fotot i handen
- Melanie can i talk to you for a minute sa jag med spända muskler och var helt arg

Melanies perspektiv

Jag hör stora starka steg genom trapporn in till köket jag ser hur stel och arg Zayn var, något hade hänt.
- Melanie can i talk to you for a minute sa han och spände musklerna mer och mer. Jag började bli orolig och nickade osäkert och gick fram till honom
- Yes honey what is it? sa jag och skulle precis ta tag i hans hand men han backade ifrån mig
- who is this sa han och kastade fotot till mig, jag fångade fotot och kollade på det. Oh nej... Det är bilden jag aldrig ville att han skulle se...
- uhm..he... Jag fick inte ut ett ord jag visste inte vad jag skulle säga.
- Well am i getting an answer soon!? sa han otåligt och argt
- Zayn he's nobody lets just eat breakfast and forget about this sa jag och skulle ta tag i hans hand men han bakade igen
- tell me who he is sa han argt och gick närmare mig med bestämda steg, jag började bli rädd för honom han skrämde mig verkligen. Min rygg kraschade med väggen och jag kunde inte gå någonstans längre och Zayn skrämde mig allt mer. Han kom närmare och närmare hela tiden
- Zayn please...you scare me sa jag och blundade, han var så arg att Man inte ens kunde kolla på honom
- you cheated on me!!!!!! how could you?!? sa han och slet fotot ifrån min hand och kastade iväg den. Jag blundade fortfarande och vågade inte möta hans blick. Men jag öppnade ögonen tillslut
- Zayn no i didnt i promise! sa jag och gick närmare honom
- after all i did to you is this how you thank me? sa han och gick närmare mig argare än förut, jag bakade igen och kom åt väggen igen
- Zayn i promise i wouldnt ever do it i love you and you know that! sa jag och kunde inte hindra tårarna ifrån att rinna ner för mina kinder. Han skrämde mig jag hatade att se honom så här, jag har aldrig sett honom så här arg NÅGONSIN!
- huh...love me? i dont think so sa han i tårar och gick därifrån. han gick ut genom ytterdörren med en smäll. Jag gled ner för väggen och satt mig på marken och började gråta. Varför lyssnar jmhan aldrig på mig varför tror han aldrig på mig? jag har aldrig ljugit för honom. Jag hörde någon sätta sig på huk och tröstade mig, jag kände igen rösten. Det var Louis...

Louis perspektiv

Jag hade så tråkigt hemma och harry låg bara naken och kollade på svampbob så jag tänkte hälsa på Melanie och Zayn och kolla hur de har det
När jag gick ut så såg jag Zayn ute vid ett hörn och stod och rökte. Vänta ett tag? Zayn röker bara när han är upprörd... Något har hänt! jag sprang fram till honom och tog ciggen ifrån honom och kastade iväg den
- what the-
- whats going on?! sa jag oroligt och kollade på honom nyfiket
- why dont you ask the cheater instead? sa han kaxigt och surt/argt
- cheater? sa jag och förstod inte vad som hade hänt? påstod han att Melanie var otrogen?!?
- what the hell are you talking about dude?
- GO ASK MELANIE?! skrek han och drog sig på håret argt. jag hoppade till när han skrek och det gjorde mig arg att han hade så stor attityd
- hey dude chillax! sa jag och puttade honom, han andades tungt och snabbt. Något seriöst måste ha hänt Zayn är aldrig så här!
Jag springer till deras hus och ser Melanie. Hon sitter och gråter i sin egen famn och Kenny verkade inte vara hemma tydligen.
jag springer fram till henne och smeker hennes huvud
- Melanie? sa jag och skakade lätt på henne, hon kollade upp mot mig med röda tjocka ögon och darrande läppar. Jag satt mig ner vid henne och kramade om henne
- whats going on between you and Zayn?! sa jag försiktigt och torkade bort hennes tårar
- he tought that i cheated on him but i promise i would never do it i love him with all my heart!
hon pratade sp snabbt och tappade andan mellan orden jag tyckte så synd om henne! jag kramade om henne och höll om hennes hand och sitter och sjungviskar till henne.
- what song was that sa hon och kollade på mig med hennes vackra hazzelfärgade ögon som var helt röda fast ändå vackra.
- oh thats a song that we just wrote, and that was my part of it
- your voice is amazing sa hon och la sitt huvud försiktigt pä min axel.
- thank you i love yours! sa jag och log mot mig själv, jag smekte hennes Hand med min tumme och kände något konstigt Ärr eller något jag kollade på hennes hand och ser ett stort ärr. jag kollar oroligt mot Melanie men allt hon gjorde var att rycka bort handen och täcka för ärret. jag kan inte fatta att jag aldrig har märkt ärret förut... Hon kanske har täckt det med smink eller något?


Melanies perspektiv

Jag märkte att LOuis hade märkt Ärret så jag ryckte bort min hand och höll för ärret och kollade bott, jag kan inte fatta att jag hade glömt täcka det med smink imorse!
- where did you get that scarr from ?!? sa han oroligt och kollade på mig seriöst
jag visste att jag var tvungen att berätta till honom... Jag litade ju på han och Zayn mest av alla just nu och Trisha också!
- i got it from...Alex sa jag och suckade
- who is alex? sa han och kollade på mig undrande jag tog fram fotot Zayn had kastat iväg och visade honom
- oh.. Sa han och kollade på fotot
- Zayn got mad and thought i was cheating on him with Alex but i swear i didnt this was in Bahamas...
- WHAT?!? Sa louis och såg helt chockad ut
Allt jag gjorde var att nicka
- i got this scar from him... I told him that i loved another guy and not him and he got mad and started to hit me and cut me everwhere i tried to escape but i was just so weak... I didnt want to tell you guys beacuse i didnt want you to get worried so i hid it and by somehow that photo of us got in my closet and Zayn found it...
Louis förstod allt bättre och ju mer jag sa Alex's namn så spände han musklerna av ilska men Lugnade ner sig då och då, efter att jag hade berättat klart så var han lugnt och förstående men jag ville verkligen inte att Zayn skulle veta om det här och jag vet nt ens om jag vill att han ska vet nu heller...
- why didnt you tell Zayn about this earlier?
- i...i was scared sa jag och andades djupt.
- i suggest you should have told him he would have understand!
- i know... And i'm just a fool-
- dont say bad stuff about your self your not any of those your beautiful, nice,perfect, funny, and so much more! sa han bestämt
- that you loueh i love you! thank you for being here! sa jag och gav honom en puss på kinden
- i'm always here mels! sa han och kramade om mig
Dörren flög upp och där står....
________________________________________________________________________________________________________
Hoppas ni gillar den här delen :D<3
Loads of love!

- Sana (: xx

I Hate That I Love You! Del 44

Kategori: Allmänt

Tidigare:

Hur hjärtslagen blev snabbare jag försökte lugna ner mig oc jag tror det funkade
- lets go sa Kenny och öppnade bildörren till mig, jag hörde hur alla skrek mitt namn
När jah kom ut ur bilen så började alla puttas och det blev väldigt trångt men tillslut så kom jag in till affären och köpte medicin. Nör vi skulle gå ut sp var det mer fans och paparazzis och jag började verkligen bli rädd
kassören ringde polisen så jag kunde gå ut ur affären utan att bli bombarderad av fans o paparazzis
När polisen äntligen var här så fick jag i alla fall bättre uttrymme till bilen men när vi kom till bilen så var det en massa dödshot meddelanden på den det stod t.ex: GO AND DIE B*TCH
Jag gick snabbt in till bilen och ville därifrån men när Kenny startade bilen åkte inte hem vi åkte någon annanstans




Melanies perspektiv

Jag ser att vi åker till en väg där det bara är fult av skog på sidorna av vägen. Jag frågar Kenny:
''Where are you taking me? I want to go home to Zayn''
''Yeah i know you want to go home to Zayn, but you're not. So sit down and be quite!''
Jag skakade av rädsla. Jag kände efter min mobil i min jackficka och jag hittade inte den.
''Are you looking for this Mel?'' Sa Kenny och tog upp mobil med ena handen medans han styrde bilen med den andra.
''Don't try to do anything Melanie. Cuz that aint' going to work''
Jag var tyst och jag kände en klump i halsen. Jag fällde ner en tår och tog snabbt bort den så att Kenny inte skulle se. Jag kollade ut genom fönstret och jag var helt förkrossad. Jag visste att det var något fel på Kenny. Jag sa till Zayn att han inte skulle lita på honom. OOHH vad arg jag blir på honom ibland!!

Kennys perspektiv

Jag ser hur Melanie släpper en tår genom spegeln. Jag försöker ignorera det och fortsätta köra till min stora villa som ligger mitt i ingenstans. Det är bara skog runtomkring där hade jag tänkt att ta Melanie. Det kommer inte vara så smärtsamt när vi kommer dit. Allt kommer hända så fort.

Melanies perspektiv

Jag vaknar av att bilden kör på en gupp när vi kör in i parkeringen. Det ända jag ser är ett stort hus. Fönsterglas var det och jag kunde se igenom byggnaden eftersom det mesta var av glas. Det var så fint på övervåningen eftersom det var där jag såg möbler och sånt, nedervåningen var mörk. Varför tog Kenny mig hit.
''Come here!'' Sa han hastigt och kollade allvarligt på mig. Jag gick fram till honom och han tog mig i armen.
''Don't try to escape from me. I will find you if you do cuz there is nowhere to go. We are in the woods.''
Jag blev jätte rädd. Hela min kropp blev allt svagare ju mer jag tänkte tanken på att något skulle hände mig. Något dåligt. Han tar sakta fram nyckeln och stoppar in den i nyckelhålet.
Han öppnar dörren åt mig och sa at jag skulle in med hans blick. Jag tar ett steg in i huset, jag hör hur hårt dörren stängs bakom mig och lamporna tänds och jag ser alla killarna Harry, Liam, Niall, Louis, alla mina vänner. Trisha. Alla skriker ''HAPPY ANNIVERSARY'' och jag kollar upp på taket där det hänger en ''HAPPY ANNIVERSARY'' skylt. Jag ser Zayn komma fram mellan alla som var där och säger ''Surprise''
Omg jag kan inte fatta att han gjorde sådär. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ!

''OMGGG ZAYN SERIOUSLY''
Alla började skratta medans jag slog Zayn lite lätt på armen och han kom fram till mig och kramade mig.
''Happy anniversary!''
''Omg i forgot Zayn, im so sorry i di-''
Han lät mig inte säga klart meningen så han drog fram mig intill honom och kysste mig.
Alla började jubla och jag såg konfettin överallt och musiken sattes på.
Live my life-Far east movement ft. Justin Bieber
Alla började dansa, då och då kom folk fram och grattade mig och Zayn. Jag och Zayn gick till köket och pratade.
Zayns perpektiv:
När jag bad Melanie att gå och köpa medecin till mig hade jag och Kenny snackat kvällen innan och jag hade kommit på en plan som skulle fungera så bra. Melanie skulle bli rädd och så, men det kommer bli värt det. Så jag lekte sjuk och bad henne att åka med Kenny. Jag tvingade Kenny att vara lite kaxig mot henne så hon blev rädd och inte skulle mistänka nått annat. Kenny berättade att han hade ett hus mitt i skogen. Men huset var heeelt sjukt underbar. Han visade bilder på hans mobil. Jag tänkte eftersom det är min och Melanies 3 månaders dag imorgon så kan jag överraska henne och bjuda in alla våra vänner och familj. Jag kände mig lite taskig, men hon skulle bli glad. Hon kan inte vara sur på mig föralltid. Jag älskar henne och gör allt för min älskade flickvän.
''What do you think about the party Mel?''
''At the beginning it was awful. Kenny really scared the shit out of me. Srsly i was so freaking scared!''
Det ända jag gjorde var att dö av garv.
''Kenny texted me that you were so scared omg i can't even HAHAHA!''
''So not funny-.-''
Som tur var hade jag köpt kläder och skor till henne som hon kunde ha på sig på festem. Hon gick upp till ett rum, bytte om, sminkade sig och kom ner.
Melanies perpektiv:
Haha det var faktiskt roligt på nått sätt, allt det här för min skull. Haha så gullig han är men ändå jag kommer hämnas. Jag känner mig så taskig att jag inte kommit ihåg att det var vår 2 månaders dag idag.
''Okay everyone lets gather around''
Sa Zayn i vardagsrummet. Jag stog i köket och kollade på honom medans han stog på bordet.
''I wanna say something to my beautiful girlfriend Melanie and to all of you. Two months ago, i got together with Mel, AKA Melanie. We have been thru so much together, i love her so much. More than words can describe. I could seriously die for her. I'll wlays protect her, she knows that. I will not let anything come between us. You are worth more than diamonds for me. She stole my heart''
Medans han sa alla dom här orden gick jag sakta fram till vart han stog. Jag fick tårar. Jag blev så glad. Seriöst jag älskar honom så mycket.
''That's why-'' Fortsatte han
''I bought this for you Melanie.''
Han tog upp en ask. Han öppnade den och där var det en stor diamant ring. Rikti bling bling. Mina ögon öppnades detsamma med min mun. Jag blev heeeeeelt chockad.
''This is for you my beautiful lady. Han gick ner från bordet och tog ut ringen från asken och satte den på mitt finger. Jag kollade på den och hoppade i Zayns famn och kramade honom så hårt! Hur hade han råd med den omg:O
''Zayn, i just love everything about you. Thank you for being you. Zayn Malik you stole my heart!''
Han tryckte fram mitt ansikte mot hans och kysste mig framför alla. Alla jublade och klappade. Musiken började igen och alla dansade. Festen pågick till runt tre på natten.
Alla gick hem förrutom jag och killarna. Vi somnade hos Kenny. Han tyckte det var okej att vi var kvar. Han hade inte någon familj trotsallt. Mina åsikter om Kenny hade ändrats, han var faktiskt en underbar bodyguard. Jag skulle kunna trivas med att ha honom som livvakt.
Tumblr_m08bh2rmu01r1i3cuo1_500_large
Dagen efter

Zayns perspektiv:

Jag vaknade med värsta huvudvärken, jag var hangover. Gud vad ont det gjorde. Jag kollade bredvid mig och jag såg ingen melanie. Jag går ner till köket och ser Kenny och Melanie göra frukost och skratta tillsammans. Jag ler åt dom och Melanie säger:
''Godmorning baby''
''Godmorning honey! Im just gonna go and take a shower.''
''Okay babe''
Jag går upp till rummet där jag och Melanie sov i. Jag skulle ta ut min väska i garderoben plötsligt ramlar ett foto ut. Jag tar upp kortet och ser.....

Hoppas ni gillar denna del. Vet inte exakt hur lång tid Zayn och Melanie varit tillsammans så jag skrev tre månader. Har hållt på med den här ganska länge så jag förväntar mig många komentarer! Och berätta gjärna vad ni tycker!!:*
xx Dilan

I Hate That I Love You! Del 43

Kategori: Allmänt

Jag öppnar dörren och ser ett ganska igenkänt ansikte... Då kom jag på att det var en man i bilen som exakt likande killen framför mig. Jag började känna hur mina hjärtslag började bli snabbare och hårdare
- Melanie let me intreduce you to kenny your new bodygaurd sa Zayn och la armen om mig
- m-m-my what sa jag och kollade chokat på Zayn
- your bodygaurd sa han och log stor mot mig, jag log mitt fejka leeende mot kenny och kollade sen bort
Varför skulle min "bodygaurd" köra efter mig bara spdör och hur kunde han veta ifön början att vi skulle skaffa en bodygaurd? jag började verkligen freak out! något skumt är på gång och det är inte rätt helt enkelt!
- welcome in sa Zayn och log stort mot "Kenny"
- I'm pretty sure he is busy sa jag och stoppade kenny ifrån att komma in
- dont be silly i'm pretty sure he wants some cupcakes sa Zayn och släppte in Kenny. Jag hade en dålig känsla, jag kände mig inte trygg med honom i närheten.. Och det blir värre, ifall han är min öivvakt kommer han vara överallt där jag är... Jag måste verkligen prata med Zayn om det här, jag menar så klart jag inte ska anklada kenny för något han har gjort eller något men jag måste berätta att jag inte känner mig trygg med honom i närheten.
- Zayn, baby can i talk to you for a minute sa jag ich fejk skrattade och puttade iväg Zayn lite åt sidan
- yes babe what is it? sa han och la sina händer runt min midja
- its about kenny... I just dont feel comfy around him sa jag och kollade bort ifrån Zayn, jag 

Tyckte synd om honom eftersom han hade säkert lakt ner mycket pengar på den här bodygaurd grejen. Jag kände mig hemsk efter det jag sa men jag hoppades på att Zayn förstod...
- Babe-
- Zayn i'm sorry if that bodygaurd cost you alot of money i really didnt mean to be any harm i just-
- harm? what do you mean? its totally fine i understand but can you atleast try to get go know him he is a very nice guy sa han och la en bit av mitt hår bakom mitt öra
- and how do you know that? do you know that guy sa jag och höjde ena ögonbrynen mot honom
- pfft..huh.. Yeaah..daah sa han och kollade runt och vågade inte kolla på mig
- Zayn Jawaad Malik are you Lying to me? sa jag och lät som hans mamma
- Sowwy Melly can a kwiss mwake wuu happii?? sa han i bebis röst, jag kunde verkligen inte motstå hans bebis röst och det visste han, han drog fram mig till honom och kysste mig. Jag vilme retas med honom så jag kysste inte tillbaka, jag stod bara där och rörde inte ens på mig, han började bli sur och började kyssa mig hårdare. Tillslut så bet han mig på läppen och der fick mig att skrika, jag slog til honom på armen och jag märkte att jag började blöda. Wow han bet verkligen hårt
- Aww sowwy Melly sa han och gjorde bebis rösten igen
- oh just stop sa jag surt och blodet slutade inte så tillslut var jag tvungen o suga på min läpö och det hjälpte blodet att sluta forsa ut
- so about that bodygaurd sa jag och kollade på Zayn som lekte med mitt hårt
- just give him a chance, please? for me? sa han Och tog tag i mina händer
- Fine just because i love you sa jag och gav honom en lätt kyss
- lets go back to the kitchen and get to know kenny sa Zayn och tog tag i min hand och drog in mig i köket
- so kenny tell me about you sa Zayn nyfiket ich kollade underligt på honom, jag började skratta så högt att båda kollade konstigt på mig, jag höll för munnen och försökte sluta skratta
- Well i'm really protectiv and if any papzz get close they'll be in real danger! sa han och lät som en gangster
Jag hoppade till och kliade mig på nacken och låtsas log mot Kenny, jag var verkligen osäker men jag hade ju lovat att ge honom en chans för Zayns skull
Vi satt och pratade om honom och hur han skulle skydda "mig". tillslut så gick han hem och jag och Zayn gjorde klart våra cupcakes
- So how do you like Kenny? sa Zayn och tog en stor tugga av sin cupcake
- He's... Jag ville verkligen få Zayn glad och han vill få mig skyddad och jag kan verkligen inte säga vad jag egentligen tycker för han har lagt ner mycket pengar på det här bara för mig..
- He's okay i guess, he'll be a good bodyguard sa jag och det var den där känslan som jag verkligen ville slippa men nej då...skuldkänslor kom! jag hade verkligen skuldkänslor över att ha ljugit för min egen pojkvän jag älskar... Det kändes fel men han blev ju så lycklig av allt jag sa.
- i knew you would like him! sa Zayn och gav mig en bamse kram
- hehe... Det var allt som kom ut ur mina läppar ett "Hehe" jag fejk log mot honom och sedan kollade jag Bort jag ville inte ljuga jag känner mig hemsk...

Nästa dag Zayns perspektiv

Jag vaknar upp med största huvudvärken och kunde knappt röra på mig, jag tog upp min mobil och smsade Melanie att hon skulle komma
- i got your text what is it? sa hon oroligt och satt sig bredvid söngkanten vid mitt huvud
- i have a terriblw headache i cant even move sa jag och fick ont i huvudet bara av att prata
- aww poor baby sa hon och pussade mig på pannan försiktigt
- i'm going the store and buy you some medicin honey sa hon och släppte taget om mind hand och skulle precis gå men jag tog tag i hennes hand och drog fram henne igen
- your not going anywhere without Kenny sa jag ocj tog upp mobilen och ringde upp honom, jag såg hur hon rullade med ögonen och la armarna i kors

Melanies perspektiv

Jag rullade med ögonen och la armarna i kors jag kände mig som en 3 åring vf måste jag ha en vakt runt om kring mig bara för att gå till butiken och köpa medicin? När han hade pratat klart med honom log Zayn stort mot mig
- Zayn u didnt have to call him i-
- i dont want you to be attacked by fans or paparazzis, i care about you and like i promised i'm going to protect you somehow! sa han och pussade min hand
- i lo- jag blev avbruten av att det rang på dörrklockan, jag gjorde mig i ordning snabbt och gick ner och såg Kenny vänta ute med bilen
- Ready? sa han med sin mörka röst
- yeah lets just get this overwith sa jag och suckade
När vi var framme så var det fullt av fans och paparazzis, jag kände 

Hur hjärtslagen blev snabbare jag försökte lugna ner mig oc jag tror det funkade
- lets go sa Kenny och öppnade bildörren till mig, jag hörde hur alla skrek mitt namn
När jah kom ut ur bilen så började alla puttas och det blev väldigt trångt men tillslut så kom jag in till affären och köpte medicin. Nör vi skulle gå ut sp var det mer fans och paparazzis och jag började verkligen bli rädd
kassören ringde polisen så jag kunde gå ut ur affären utan att bli bombarderad av fans o paparazzis
När polisen äntligen var här så fick jag i alla fall bättre uttrymme till bilen men när vi kom till bilen så var det en massa dödshot meddelanden på den det stod t.ex: GO AND DIE B*TCH
Jag gick snabbt in till bilen och ville därifrån men när Kenny startade bilen åkte inte hem vi åkte någon annanstans
__________________________________________________________________________________

jag och dilan ska försöka göra kanske en del var :)

Loads of love!

- Sana (: xx

Svar på tal!

Kategori: Allmänt

Anonym om Dilan här!:

Kommer inte Sana skriva något mera ?? är det du som kommer skriva alla delar nu tacksam för svar ;)

Svar: Hej anonym! Jo det här är Sanas novell och jag ställer bara upp för henne för att jag ser att det är många som vill att hon skriver oftare. Eftersom hon inte har tid att skriva så frågade jag henne om hon ville att jag skulle skriva det här kapitlet, och hon sa ja. Om jag skriver alla delar i nu? Nej. Inte alla :)

Xo Dilan

I Hate That I Love You! Del 42

Kategori: Allmänt

Tidigare...

jag kunde inte kolla mer jag slet mig loss ifrån Zayns grepp och gick in till toaletten och låste dörren efter mig. Jag satt mig på toalettsittsen och brast ut i gråt jag hörde hur Zayn nästan bankade sönder dörren för att komma in
Jag ville verkligen inte prata med någon för jag var verligen ledsen det var en dålig idee att bli ihop med en världsstjärna som alla beundrar älskar och är förälskade i de... Jag slutade gråta och öppnade dörren tillslut, jag gick förbi honom som om inget har hänt
- Melanie i'm so sorry i'll try to fix everything i promise- jag avböt honom och suckade
- i dont think it'll be more "Us" Zayn...

Zayns perspektiv

Hon kollade på mig med en besviken look. Jag blev helt stum och inget kom ut från min mun när Melanie sa sådär. Jag backade sakta med små steg och gick in på mitt rum. Jag satte mig på min säng och lutade mig frammåt med handflatorna intryckt i  ansiktet. Jag tänkte för mig själv att jag måste göra något för att få henne att må bättre, jag måste visa henne att jag älskar henne och att jag alltid kommer att skydda henne och ingenting kommer att hända henne. Jag fick tårar...Ett liv utan henne skulle vara ett helvette. För jag kan inte leva utan Melanie.

Melanies perspektiv

Jag såg på Zayn att han blev chockad och ledsen, inget kom ut ur hans mun, han backade sakta och gick inte på sitt rum. Jag kände en stor klump i halsen och jag sprang in på mitt rum och la mig i sängen gråtandes. Varför är alla fans så hårda mot mig. Jag är en vanlig människa, jag borde få kunna vara tillsammans med den jag älskar utan någon problem, men med en superstjärna är det svårt. Jag vill verkligen vara tillsammans med Zayn. Men jag vet inte hur jag ska klara av det. Så jag bestämde mig för att ta en promenad.

Jag öppnade dörren sakta, kollade ut och såg ingen Zayn så jag passade på att gå ut. Jag tog på mig mina vita converse och tog på mig min svarta skinnjacka och gick ut. Det va ganska varmt, jag vet inte själv varför jag hade skinnjacka. Jag går och går utan att veta vart jag går, för det är tusen tankar som går runt i mitt huvud. Jag hör plötsligt hur en svart stor bil sakta kör bakom mig. Jag brydde mig inte först men efter ett tag så blev jag rädd. Jag stannade för att knyta mina skor och jag märkte hur bilen stannade också, men när jag fortsatte gå så började bilen sakta köra efter mig. Jag blev rädd och jag kände nervösiteten växa i min kropp så jag gick med snabbare steg till den gatan huset jag bodde i var på. Jag hör hur bilen gasar och kör förbi mig. Jag stannar till och andas ut ''Huh'' Tur, det hände inget tänkte jag för mig själv!

Jag öppnade dörren sakta och gick in. Jag stänger dörren efter mig och kollar upp. Jag ser Zayn stå framför mig.
''You know what your problem is Melanie..'' Säger han med armarna i kors.
''What'' Säger jag och kollar förvånat på honom.
''Your problem is that you don't want to fight for this love. If you really loved me, you wouldn't care about what people say. You know i love you and if you trusted me you would know that i'll always protect you.''
Jag var tyst för en stund. Han väntade på ett svar det ända som kom ut från min mun var:
''You're right Zayn...But still you're wrong. I do trust you, and i do wanna fight for us. But it's hard. You have to put yourself in my shoes!''
''I know, but i can't live without you Melanie..'' Jag såg hur det kom tårar från hans ögon.

Zayns perspektiv

När jag går ut ur mitt rum så tänkte jag ta ett snack med Melanie, jag gick in till hennes rum. Och hon var inte där. Hon kanske tog en promenad eller nått så jag satt mig framför tv:n och kollade på nyheterna. Ingenting nytt, jag hör hur dörren öppnas så jag går emot henne och börjar snacka med Melanie. Jag måste säga hur jag känner.

''You know what your problem is Melanie..'' Säger jag till henne med armarna i kors.
''What'' Säger hon och kollar förvånat på mig.
''Your problem is that you don't want to fight for this love. If you really loved me, you wouldn't care about what people say. You know i love you and if you trusted me you would know that i'll always protect you.''
Hon var tyst och jag väntade på ett svar tills hon sa r:
''You're right Zayn...But still you're wrong. I do trust you, and i do wanna fight for us. But it's hard. You have to put yourself in my shoes!''
''I know, but i can't live without you Melanie..'' Jag kände en stor klump i halsen och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.
''I can't either Zayn, I love you more than anything in this world''
Hon kommer sakta fram till mig och ger mig en stor och lång kram.
''We have to work things out. We can't give up.''

Melanies perspektiv

Efter en lång stund av kramandes så går vi till vardagsrummet och sitter och försöker komma på hur vi ska göra för att undvika all hat. Det kommer vara svårt, så vi får bara se vad som händer med tiden.
Det ringer i min mobil och på skärmen står det ''Harry''
''Hello Harry''
''Hi Melanie, me and the guys are going to the beach, do you and Zayn wanna come?''
''Wait i'll ask Zayn if he wants to come.''
Jag frågar Zayn om han vill och han säger att han verkligen inte orkar och att han vill vara hemma och ta det lugnt.
''Did you hear that Harry? Zayn wants to spend time at home.''
''Okay, well i'll see ya later. Bye''

Zayns perspektiv

Jag orkade verkligen inte att gå till stranden idag. Ville vara hemma och tänka på saker och ting och vara med Melanie.
Jag kom plötsligt på en idé. Jag vet inte om Melanie kommer gilla den men jag kan fråga henne.
''Melanie i thought of something. Do you want a bodyguard?''
''Do you mean someone like Paul?''
''Yes, i mean you're always worried and scared that someone will do something to you because you're dating me. If you have a badyguard you don't have to worrie anymore.''
Melanies perpektiv

Han hade rätt men samtidigt, jag har inte råd med en livvakt. Hur ska jag betala honom.
''I can't afford it''
''Let me take care of it. Just say yes and that you won't break up with me?''
''Hmm..but i don't want you to pay for it''
''I take that as an yes''
Vi bestämde oss för att kolla på filmer och baka cupcakes. Det är så skönt att ha någon som Zayn. He really lights up my world like nobody else.
Vi går in i köket och tar ut recept från datorn. Jag skriker ut allt vi behöver tills honom och Zayn tar ut allt från kylen, och skåpen. Haha han ser så rolig ut när han stressar.
''Okay now we have everything we need, right?'' Sa han och log mot mig med sin sexiga leénde.
''Yes baby'' Sa jag och blinkade mot honom. Vi började blanda ihop allt och la allt i ugnen. Medans dom var i ugnen så satt vi och pratade, skrattade men plötsligt plingar det på dörren. Jag och Zayn går till dörren. Jag öppnar och ser......

Haha asså förlåt om det va så kort. Jag visste verkligen inte vad kapitlet skulle handla om, det tog mer än en timme för mig att skriva det här. Kom gärna med ideér!
Xo Dilan

Dilan här!

Kategori: Allmänt

Hej alla fina läsare! Jag heter Dilan. 15 år och från Uppsala. Jag är Sana's kompis och eftersom hon inte hinner skriva ett nytt kapitel idag så tänkte jag att jag kunde fortsätta istället för henne. Ska börja skriva nu och jag publicerar den så fort jag blir klar.
Här är min och mina två kompisars tumblr fult med one direction bilder.
Och här är min personliga blogg http://rohniadilan.devote.se
XoXo Dilan<3

Jag kommer antagligen blogga varannan dag eller jag ska i alla fall försöka!

Kategori: Allmänt

I Hate That I Love You! Del 41

Kategori: Allmänt

Zayns perspektiv

- Uh..i..no she is a close friend of mine...sa jag och fejk log mot intervjuaren, jag kollade på killarna som var besvikna på mig, jag kollade på marken sen kollade jag bakom kameran dör Melanie först stod nen när jag kollade så var hon inte där, jag ställte mig upp och kände någons hand på min arm jag kollade på Liam och han var jätte besviken fast ville att jag skulle sätta mig ner igen. Jag ryckte bort min arm och kollade rakt in i kameran...

Melanies perspektiv

Jag sprang ut jag klara inte av att lyssna på mer jag var så besviken på honom, om han verkligen skämdes för mig sp borde vi inte ens vara tillsammans. Jag promenerade hem och jag såg att Zayn var hemma hans bil var parkerad utanför jag suckade för mig själv och torkade bort mina tårar som fortsatte att rinna, jag öppnade dörren och blev attackerad av Zayn precis när jag stängde dörren
- Where have you been i've looked for you for an hour now sa Zayn och kramade om mig jag puttade bort honom och tog av mig skon och gick till vardagsrummet
- oh i'm sorry i didnt want to embarres you infront of your fans like you said we're only "Friends" sa jag och tog kontrollen och skulle precis sätta på tv:n, han tog tag i kontrollen och höll den hårt i ena handen. Han kollade på mig men jag kollade bort jag ville verkligen inte kolla på honom just nu
- Melanie let me explain-
- Explain what Zayn havent you said enough?!sa jag och ställde mig upp och skulle precis gå men han drog tillbaka mig till soffan Och satte på tvN och tvingade mig sitta där och då satte han på Nyheterna

Reporter: Mr. Malik have confessed that he was single...but then he told the source that he had a girlfriend take a look! *tar fram video ifrån intervjun*
Zayn- you know what she is not my friend she actually is the love of my life and i just did the huggest misstake to call her friend because she means SO much more to me! Im sorry to disappoint my fans but you all are beautiful but she just stole my heart! i love her to death! and if you excuse me i have to look for my girlfriend!

Jag kollade på videon och gapade stort, jag kollade på Zayn som log svagt mot sig själv medans han kollade på nyheterna. jag gick fram till honom och drog hlnom i kläderna och kysste honom han la sin händer på min höft och drog mig närmare honom
- i love you sa han och kollade in i mina ögon
- i dont know if i love you back sa jag och låtsades vara osäker han blev chokad och kollade på marken jag visste att han också skämtade så han låtsades bli arg på mig
- Fine leave my house then sa han och låtsades börja gråta
- fine sa jag och skulle precis gå fast då tog han tag i min arm och drog mig till honom och kysste mig direkt innan jag hann reagera jag bakade ifrån honom för att retas men han blev bara ivrig och ville fortsätta kyssa mig
- okay chill Zayn sa jag och skrattade och försökte putta bort honom men han hade så stark grepp om mig
- i love you sa han mellan kyssarna
- OMG YOUR MOM IS HOME sa jag och då släppte Han taget om mig och stod helt still det fick mig att börja garva sönder mig jag ramalde bakot på soffan och kunde inte sluta skratta han kom fram till mig och satt sig på min mage jag slutade skratta och försökte få bort honom men han var för tung
- Zayn baby are you trying to kill me sa jag och försökte fortfarande få bort mig
- sorry babe sa han och gick bort ifrån mig han bar upp mig och gick till köket och la ner mig på köksbordet
- Im hungry sa Zayn och gjorde puppy dog eyes mot mig jag kollade på honom så här " -.- "
- Zayn baby ur making your own food sa jag och hoppade ner ifrån bordet
- fine but dont get all jealous when my food gets better than urs. Sa han och blinkade och då började vi båda laga. Jag lagade spagetthi med köttfärssås och ja... Jag vet inte ens vad Zayn lagade för något...
jag dukade klart att jag Behövde sen kollade jag på när Zayn skulle smaka sin mat och jag hade en känsla av att han inte gillade sin rätt...

Zayns perspektiv

Jag såg att Melanie hade dukat klart, så jag smakade min rätt och ja... Det hamnade direkt i soporna jag blev ganska ledsen för jag hade verkligen försökt laga men allt blev kaos först så brändes kycklingen sen så var jag tvungen att laga något annat och jag vet fan inte ens vad jag la i den...
Jag kollade på Melanie som satt sig ner och gjorde sig redo att äta en hel stor tallrik full med spagetti helt själv, jag kollade på henne med puppy dog eyes och jag visste att hon ibland var svag för mina miner och som tur var så Fungrade det den här gången hon kunde verkligen inte motstå min snygghet
- fine you'll get to eat with me sa hon och kollade på mig och låtsades va sur
- babe sa jag och kysste henne
- just eat fatass sa hon och försökte hålla sig sur fast det gick inte hon började skratta
- so now i'm a fatass sa jag och låtsades bli ledsen
- no babt your not sa hon och klappade mig på kinden
- that does not help sa jag och la armanra i kors och betedde mig som en 5 åring
- then what helps sa hon och kramade mig bakifrån
- a kiss sa jag och putade med läpparna
- fine sa hon ch gav mig en snabb kyss fast jag släppte inte taget jag började bara kyssa henne mer tillslut bet hon mig hårt på underläppen som fick mig att slöppa taget om kyssen
- Raawr sa jag och blinkade åt henne
- just eat already sa hon och rullade med ögonen
När vi hade ätit klart så diskade vi i lugn och ro vi orkade inte ha vattenkrig den här gången så vi gick till vardagsrummet och bara kollade på olika kanaler

Melanies perspektiv

Jag och Zayn hade det verkligen mysigt tills han stannade på nyhets kanalen där det kom en nyhet om mig...

Reporter: Now that Zayn Malik from One Direction confessed that he dates Melanie, there has been so many hate tweets and death letters everywhere in internet this past few days! But how will Zayn, they boyfriend to Melanie protect her from all of his obssesed fans? stay tuned for more news, but here are some of the hate mails from twitter!
*********: i want to kill that bitch Zayn is Suppos to be mine and not hers! if i meet her i'll cut her head of she isnt worth anything!
******: that peace of ************ she is going to die RT if your with me to kill that Melanie hoe!!!!

jag kunde inte kolla mer jag slet mig loss ifrån Zayns grepp och gick in till toaletten och låste dörren efter mig. Jag satt mig på toalettsittsen och brast ut i gråt jag hörde hur Zayn nästan bankade sönder dörren för att komma in
Jag ville verkligen inte prata med någon för jag var verligen ledsen det var en dålig idee att bli ihop med en världsstjärna som alla beundrar älskar och är förälskade i de... Jag slutade gråta och öppnade dörren tillslut, jag gick förbi honom som om inget har hänt
- Melanie i'm so sorry i'll try to fix everything i promise- jag avböt honom och suckade
- i dont think it'll be more "Us" Zayn...
__________________________________________________________________________________________________
Asså jag har svårt för att skriva jag vet att jag inte skriver så mycket men jag går i 8:an och det gäller betyg och sånt och jag måste plugga har 2-3 prov under de här veckorna som kommer och det är svårt för jag vill skriva men ibland får jag inte tillgång till data även om jag har skrivit klart!
Tack för er som förstår!

Loads of love!

- Sana (: xx

kan nt blogga idag men jag ska försöka blogga imorgon! sorry men har prov måste träna det är därför ;(

Kategori: Allmänt

I Hate That I Love You! Del 40

Kategori: Allmänt

Hennes leende försvann och hon satt sig ner och kollade bort ifrån mig jag väntade fortfarande på svar fast allt hon gjorde var att kolla bort, jag blev lite sur på att hon nt svarade så jag ställde mig upp och satt mig i vardagsrummet jag hörde hur hon ropade efter mig men jag orkade inte svara

Melanies perspektiv

OMG! frågade han just mig att bli hans flickvän?! omg vad ska jag svara?! mitt leende gick bort och jag kunde inte ens prata eller säga något allt bara hände av en slump jag såg hur han väntade på svar men jag svarade inte han ställde sig upp surt och satt sig i vardagsrummet jag skrek hans namn men han svarade inte
- Zayn please i'm sorry i just-
- Just forget it i did a mistake to think that you liked me back sa han och ställde sig upp argt
- Zayn please dont say that i do like you even LOVE you! its just your-
- My fans i know. Thanks for making my day to the best sa han sarkastiskt och argt han gick bort ifrån mig fast jag tog tag i hans arm och drog tillbaka honom
- Zayn we both know this is hard for me to handle i want to say yes but i'm afraid that-
- afraid of what? i promised u that i'll be here and protect you skrek han argt och kollade på mig ilsket
- i know and i-
- you what?
- Zayn i dont want to be some girl that your fans want to kill or send hate mailes everyday ofc u can protect me but i'll always be afraid of what might can happen when ur not around... Jag började nästan få tårar av allt jag sa. Zayn kom fram till mig och la sina händer På min kind och kollade rakt in i mina ögon
- i'm sorry for everything i was over reakting about it i just wanted you to be mine i just have- jag lätt honom inte prata klart utan jag avbröt honom med en kyss

Zayns perspektiv


Jag hann inte prata klart förrän hon kysste mig...HON KYSSTE MIG!!! jag tog tag i hennes höft och drog fram henne närmare mig hon slingrade runt sina armar runt min nacke och där stod vi...och kysste varandra det var en av de bästa stunderna!
när vi äntligen släppte varandra ifrån kyssen så la hon sin panna mot min och kollade djupt in i mina ögon
- Yes sa hon och log mot mig
- what do you mean by Yes? sa jag och kollade på henne konstigt
- yes to be ur girlfriend sa hon och gav mig en snabbt kyss
- oh my LOOOORD!!! Jag började skrika som en galning o bar upp henne och snurrade henne runt och runt! jag var så glad att hon äntligen var min! hon skrattade och bad mig att släppa ner henne
- okey okey take it easy now loverboy sa hon och skrattade
- your finally mine sa jag och kysste henne om och om igen hon puttade bort mig och skrattade mer
- lets go over to harrys place and tell them good news sa jag och tog tag i melanies hand och sprang ända till Harrys hus som tur var så satt alla där och bara chillade
Jag sprang till vardagsrummet och log stort mot alla
- what is it sa louis och kom fram till mig med killarna bakom honom
- Me and Melanie are officially a couple now sa jag och log större alla skrek och grattade mig och Melanie - Omg the cutest couple in the whole wide world!!! sa louis och hoppade på mig och Melanie
- thanks loueh sa jag och kramade om honom
- thank you Louueh sa Melanie o gav honom en puss på kinden jag skrattade och satt mig på soffan
- i think we should do something i'm bored sa jag och hade äntligen lugnat ner mig av allt det där med Melanie
- we should go to the new movie who comes out today sa Niall och åt sin macka
- witch movie sa Liam och kollade på Niall medans han åt sin macka
- the reason i give up! i loved the trailer and i think we should see it sa niall och åt upp hela mackan med en tugga
- okay lets go sa jag och tog tag i Melanies hand ich då gick vi alla till Harrys bil och satt oss

Bio

Som tur var satt Melanie mellan mig och Louis... Det hör kommer låta konstit men jag tror faktiskt Harry fortfarande har känslor kvar för Melanie... Jag blev orolig men jag orkade inte bry mig längre för hon är min o ingen kan ta henne ifrån mig!
Den filmen Niall valde var jätte tråkig jag dog bara mer uttråk, jag började hålla på med Melanie långa ljusbruna hår! hon var så vacker och jag tror faktiskt hon somnade medans jag höll på med hennes hår, jag kollar på henne och ser
att hon har somnat på min axel, jag pussade henne på Näsan och då vaknade hon
- huh? sa hon och gnuggade ögonen
- shh.. Go back to sleep babe, viskade jag i hennes öra och gon nickade och kramade om min midja o somnade, jag bar upp henne och satte henne på mitt knä och tog fram min iphone och tog kort på Henne medans hon sov jag la in bilden på instagram och skrev:
@Zaynmalik: Sleeping beauty. What do you guys think xx

Jag tog bort mobilen och kramade om henne och somnade i hennes varma famn. Jag känner att någon skakar på mig jag öppnar ögonen försiktigt och ser att Melanie sitter och ropar mitt namn och skakar på mig
- wake up sa hon och skakade på mig mer
- i'm up sa jag hoppade upp ifrån stolen
- lets go home sa hon och tog tag i min hand vi satte oss i bilen och åkte hem

Nästa dag

Jag vaknade av att soleb sken på mitt ansikte. jag bytte om och gick ner till den goda doften av varma ostmackor
Jag går in till köket och ser att Melanie just la ner en tallrik med två ostmackor på båda sidorna av bordet
Jag satt mig ner och åt med henne vi prata lite då och. När vi hade ätit klart så diskade vi och så klart så hade vi vatten krig när vi hade diskat klart, vi båda blev genomblöta och dog av garv! Melanie kom fram till mig och tog tag i mina kläder och drog fram mig och kysste mig, när hon släppte mig ifrån kyssen så ber jag mig själv på läppen och kollade på henne, hon var så het när hon vsr genomblöt
- i love you my bradford bad boi sa hon och blinkade åt mig och gick upp för trapporna sakta. Jag bet mig hårdare på läppen när hon kallade mig bradford bad boi... Vätna ett tag hur fick hon tag på det smeknamnet?!?!? MAMMA!!!! Jag sprang upp för trappan efter henne och taklade ner henne innan hon hann öppna sin rumsdörr
- oww sa hon och skrattade, jag hamnade rakt över Henne
- i love you too babe sa jag och kysste henne igen
Hon puttade bort mig elakt och sprang ner för trappan
- bad girl sa jag och sprang efter henne
Hon sprang ut till poolen och hoppade in hon visste att jag inte gillade vatten men jag hade ju kommit över den räddslan så jag hoppade in och simmade efter henne, jag hade ju starka muskler så jag simmade så klart ifatt henne. Jag tog tag i hennes midja och fick henne att sluta simma, hon vände sig om så vi såg varandra, hon blev sur o la armarna i kors
- stupid sexy muscles sa hon surt och gjorde sur min
- ooo you think my muscles are sexyy ey? sa jag och blinkade åt henne på låtsas hon slog mig hårt på magen men innan hon hann slå till så spände jag mina muskler, det var inte jag som fick ont utan det var hon
- ouuw is your body out of stone or what sa hon och blåste på sin hand
- babezz i'm a muscle machine sa jag och spände mina muskler och pussade min arm
hon höjde eba ögonbrynet och kollade på mig det fick mig att skratta hon såg så rolig ut

Melanies perspektiv

Hans muskler var verkligen sexiga jag menar kom igen vem tycker inte det? jag kan inte fatta att han äntligen efter alla år är min!!! jag kollade på hlnom drömmane och log för mig själv. Jag märkte inte ens att han satt och knäppte sina händer framför mitt ansikte så jag kunde vakna ur min trans
- uh.. What?
- lets get inside babezz its getting cold
- but what if i dont want to sa jag och skämtade med honom
- then i might have to do this sa han och tog tag I mina ben och bar upp mig så jag hängde över hans rygg jag försökte spratta mig loss men jag kunde bara inte sluta skratta!
- wow your strong sa jag och slutade sprattla
- like i said i'm a sexy muscle machine sa han stolt och gick upp ur poolen in till huset och enda upp till mitt rum
- the ride ends here sa han och släppte ner mig
- thank you, your a real gentleman sa jag och skrattade jag skulle precis in till mitt rum fast han stoppade mig
- you have to pay me sa han och log elakt mot mig
- i dont have any money on me sa jag och skrattade
- i mean that you have to kiss me sa han och luttsde sig fram och putade med sina läppar
- fine sa jag och gav honom en snabb puss sen sprang jag in till rummet, jag kunde höra hur han blev sur. Jag skrattade för mig själv och började byta om, jag bytte om till en vanlig sommar klänning som var enda upp till mina knän. Jag gick till vardagsrummet och skulle precis sätta på tv:n fast då hör jag att Zayn springer ner och sätter på sig skorna snabbt
- Melanie hurry up get your shoes on sa han och stressa
- what is it sa jag och sprang till ytterdörren och satte på mig skorna snabbt
- i forgot that we're going to be on a interview today sa zayn och tog tag i min hand och drog ut mig ur huset och låste dörren snabbt och sprang till bilen och körde snabbt till intervjun
När vi var där så satt killarna i smink rummet zayn satt sig på sin stol och blev snabbt sminkad sen sprang de allihop in till rummet där de blev intervjuade. Jag stod där bak Och lyssnade på deras intervju sen kom det en fråga om mig, jag lyssnade noga och kollade mest på Zayn
- so Zayn some paparazzi cought this photo of you and this girl named Melanie sa intervjuaren och visade ett foto på mig och Zayn medans han bar in mig i huset på hans rygg
Jag kollade på Zayn som satt helt tyst och kollade på fotot sen på marken
- so zayn is this your girlfriend? sa han och väntade på ett svar ifrån Zayn
- uh..i..no she is just a really close friend of mine sa han och log mot intervjuaren...
____________________________________________________________________________________________________________

försöker  skriva så mycket jag kan men jag har ju inte tillgång till data så nu måste vara vänliga och vänta sorry!
Loads of love!

- Sana (: xx

I Hate That I Love You! Del 39

Kategori: Allmänt

När vi var framme där vi skulle filma så gick Melanie i till smink rummet och satt dör själv jag tyckte verkligen synd om henne!
- guys i really feel sorry for Melanie! Shes having a hard time right now and i want her to feel safe like i promised her!
- well cheer her up somehow zayn take it easy! sa Harry och klappade mig på ryggen, jag suckade för mig själv och gick in till smink rummet där vi skulle sminkas och förbreda oss inför videon
När vi hade blivit klar med sminkningen bytte vi om och då gick jag tillbaka till Melanie och satt mig bredvid henne
- are you okay? sa jag tyst och tog tag i hennes hand och höll om den
- i dont know...sa hon och vågade inte möta min blick
- Melanie look at me sa jag och log mot henne svagt, hon vände sig om mot mig och hon hade röda ögon...hade hon gråtit?
- Melanie have you been crying?!?!?sa jag och ställde mig upp argt. Hon stöllde sig upp efter mig och kollade bort
- No..i just got something in my eye sa hon och försökte dölja det
- in both of them? sa jag och la armanra i kors
- Zayn look i'm fine dont worry about it sa hon och tog tag i båda mina händer och höll om de, jag höll om hennes händer hårt och kramade om henne
- i just dont want my girlfr- bestfriend to feel like this...

Melanies perspektiv

- i just dont want my girlfr- bestfriend to feel like this... Vänta ett tag kallade han mig just sin flickvän?! mitt hjärta började dunka snabbare men sen hörde jag att han ändrade till bestfriend. jag log stort för mig själv och Då märker jag att Zayn kollar på mig konstigt och ler mot mig också
- what are u all smily about sa han och skrattade
- uhm...loueh just did a funny face sa jag och pekade på louis som precis kom in i rummet
- oh..haha yeah he have the best funny faces i have seen! sa zayn och skrattade.
- 5 MINUTES LEFT, PLACES EVERYONE!!!! Skrek direktören
- gotta go see you in a bit sa han och pussade mig på pannan och sprang ut, jag gick sakta efter och kollade på deras inspelning. Det var fantastiskt, jag fick till och med vara med på videon och när de satt sig på soffa så satt jag på zayns knä. På slutet av inspelningen så sa de åt mig och Zayn att kyssa varandra, vi hade inget emot det så klart men att det ska vara med i videon där hela världen kommer se det, och att Zayn skrev själv att vi bara var vänner... Jag blev osäker över allt...
- What wrong i thought u wanted to kiss me? sa han ledset och kollade på marken
- Zayn i do but the thing you wrote in twitter... About us just being friends... Remember?

Zayns perspektiv

Hon hade rätt jag skrev ju att vi BARA var vänner allt kommer bli kaos... Men jag vill så gärna kyssa henne, visst vi kanske är bästa vänner men vi båda gillar varandra och vi har kysst varandra många gånger... Men det är ju skillnad... Jag ska få kyssen av henne jag tänker fråga henne ifall hon vill bli min flickvän snart nog så jag tar den här risken!
- i know what i wrote but lets just do it! sa jag och försökte övertala henne, tillslut sa hon ja, jag visste Att hon var orolig för fansen men jag tar risken som jag har lovat jag ska skydda henne vad som än händer och jag håller alltid det jag lovar!
- c'mon guys we dont have all day! sa direktören lite irriterat vi nickade och ställde oss där de bad oss att stå, vi gjorde oss beredda för kyssen
- action! sa direktören och kameran kom närmare mig och Melanie vi lutade sakta mot varandra och kysste varandra, oh vad jag hade saknat hennes läppar det kändes som om det bara var hon och jag i världen hela världen hade stannat och att vi var de enda ute!

Melanies perspektiv

När våra läppar äntligen mötte varandra så blev det gnistor överallt, det kändes som om det bara var jag och zayn ute och att världeb hade stannat! jag vet inte hur länge vi kysste varandra men jag hörde iaf att direktören sa bryt för länge sen men vi släppte fortfarande inte taget, efter ett tag så började jag tappa andan så jag bakade undan men Zayn ville fortsätta kyssen så han bet mig på underläppen och drog tillbaka mig till kyssen. Jsg la min hand pp hans bröst och försökte putta iväg honom men jsg visste sjölv att jag inte ville släppa taget om honom men det började bli skämmigt så tillslut lyckades jag outta bort honom
- wow... Sa Zayn och andades hårt jag log mot honom och bet mig själv på underläppen, mina känslor växte bara mer och mer för honom jag ville verkligen att han skulle bli min bara min! men jag skulle nog aldrig klara all press och hat jag skulle fp av fansen... jag skakade av mig tanken och Allt jag tönkte på var kyssen jag och Zayn var fortfarande jätte nära varandra, jag kunde verkligen inte kollade in i hans hazel förgade ögon jag skulle bara drunkna i de! han är så underbar jag har fallit för honom riktigt hårt!

Zayns perspektiv

Melanie skulle precis baka undan ifrån kyssen men jag bet hennes underläpp och puttade fram henne mot mig igen hon försökte putta bort mig men gjorde inte det jag visste att hon var för svag för mina kyssar fast efter ett tag så puttade hon iväg mig lite lätt och allt jag fick ur nig var ett "wow" jag kunde verkligen inte söga mer, hon bet sig på underläppen och det fick mig att bara vilja kyssa henne mer mina känslor för henne växer verkligen för varje dag! problemet just nu är bara fansen, jag vet att hon är rädd för all press och hat som hon kommer få ifall vi blir tillsammans men jag ör alltid en "Good boy'," och jag gör aldrig något fel men jag kanske vill vara " The bad boy" den här gången jag vill ta risker som jag själv sen löser! jag vet att jag kommer vara trogen och bra för Melanie och jag vet att vi båda känner likadant så varför inte bara ta risken...
Jag skakade av mig tanken och allt jag tänkte på var kyssen den var så perfekt och att vi fortfarande stod jätte nära varandra, de där läpparna jag ville så görna kyssa de igen men sen kommer killarna och drar iväg oss åt olika håll ifrån varandra
Hary och Liam tog Melanie någonstans och Niall och Louis tog mig åt ett annat håll
- guys? sa jag irriterat och kollade på de
- naaw did u want to spend some time with Melanieeee sa Louis och Niall o gjorde pussmuns ljud och de började låtsas hångla med varandra
- euw guys?!?! sa jag och puttade de båda, vi alla tre snackade om hur perfekt kyssen var och hur roligt det var när vi spelade in videon!
Efter ett tag kom Melanie tillbaka och killarna efter henne
- wanna go home now Sa jag och gick fram till Melanie och la armen om henne
- yeah im pretty tired sa hon och gäspade
- leggo sa jag och alla skrattade, vi sa hejdå till killarna och sen åkte vi hem och la oss

Nästa dag

Jag vaknar av min dumma alarm klocka som jag inte ens hade ställt in, jag trycker på "snooze" knappn o det irriterade ljudet gick bort, jag sätter mig upp och ser ett papper vid alarm klockan det stod:

Hey my bradford bad boi!

I'm sorry for telling you this now by this letter but i'm going on a trip for 1 months time i'll be home as soon as possible! take good care of Melanie and the House!

xoxo
Trisha!

jag la undan pappret och gick ner och kände den otroliga goda lukten av stekta ägg och toast mackor, jag går in till köket och ser att Melanie lagar allt, jag smög mig bakom henne och kramade om hennd bakifrån

Melanies perspektiv

Jag hörde att alarm klockan väckte mig men konstigt för jag hade inte ställt den? jag ser att det ligger en lapp på mitt sängsbord och det stod:

Hey my beautiful friend!

i'm going on a 1 months trip and i'll be home as soon as possible take care of my bradford bad boi and the house love you!

Jag satte ner lappen och jag tönkte att jag kunde överraska Zayn med frukost innan han vaknar
Jag gick ner och hittade ägg och toast i kyldkåpet och jag tog fram det och började steka äggen. Jag kände några starka armar ta tag i min i midja och det fick mig att hoppa till
- woah you scared me sa jag och skrattade, han skrattade med mig och vilade sin haka på min axel han kramade mig fortfarande bakifrån, han släppte mig efter ett tag och satte sig på sin plats
Jag dukade fram allt och vi började hugga in!
när vi var klara så la jag allt i diskkornen och skulle precis börja diska men då kom zayn och tog över
- let me do the dishes sa han och log mot mig
- its fine Zayn i'm pretty sure that i can do this sa jag och puttade på honom lätt
- so you think that i cant do a womans job sa Zayn och lät lite mystisk
- your a guy and yes i think you cant to a womanszjob sa jag elakt och skrattade åt honom han satte på vattnet och kastade på mig, jag skrek och kastade vatten på honom också och där blev det vatten krig vi båda var genom blöta och då tog zayn tag i min höft och började snurra runt och runt vi båda ramlade. Jag ramlade på honom och vi båda dog av garv
- that was fun sa jag och skrattade
- yeah..sa Zayn och skrattade
- Melanie i have something i want to ask you...

Zayns perspektiv

Yes nu kommer det nu ska jag fråga henne!!!!
- will you be my girlfriend? Jag kollade på henne och väntade på svar men allt som hände var att hennes leende försvann och hon satt sig upp...

________________________________________________________________________________________________________
Här är del 39 <33
sorry ifall det 'är fel stavat men jag försökte skriva snabbt genom min mobil så ni vet :)

loads of love!

- Sana (: xx

I Hate That I Love You! Del 38

Kategori: Allmänt

Vi satt på soffan och kollade på this means war, jag var nt säker på ifall jag kollade på filmen mest eller på Melanie jag kunde inte sluta kolla på henne och Louis. Hon satt mitti mellan Louis ben och kollade på filmen medans (misstolka inte) jag blev verkligen avundsjuk på de även om de bara spg varandra som syskon! när filmen var slut så började vi snacka om den
- wow i loved that part when they had that fight sa louis och kollade på oss glatt
- yeah sa alla i mun på varandra, alla satt tysta ett tag. Sen började Harry prata
- lets take a walk down the park Sa han och alla höll med de satte på sig sina skor och gick ut jag väntade på Melanie som gick och hämtade sin mobil sen gick vi ut
- so how did you like the movie sa jag och log mot henne
- loved it! sa hon och skrattade
- me too sa jag och skrattade
- are you sure that you even saw the movie you stared at me and Louis the intire movie sa hon och skrattade jag började bli röd om kinderna så jag kollade bort
- well its not my fault that your beautiful, its your parents fault! sa jag som ursäkt
- Naaw sa hon och pussade mig på kinden
- so what did you and Louis talk about sa jag och la mina händer i min byxficka
- nothing much sa hon och gick lite snabbaren mig
- Zayn come here for a minute sa louis och ropade på dig
- coming skrek jag tillbaka
- we need to talk sa han och drog iväg mig ifrån de andra
- vas happenin sa jag och log mot honom

Louis perspektiv

under hela filmen så pratade Melanie BARA om Zayn det var Irriterande men jätte gulligt! hon stod och pratade om hans personlighet under hela filmen de passar verkligen och båda älskar varandra lika mycket! Jag vill verkligen göra de båda glada och fixa ihop de! jag ropade på zayn att han skulle komma och det gjorde han
- vas happenin sa han glatt och log mot mig
- zayn i want to hook you and Melanie up! Sa jag och lät seriös
- you really would do that for me bro sa han stolt och kramade om mig
- yes, i know how much you guys mean to each other and i hate to see you guys not together you gys are like puzzle pieces, you guys only fit each other! sa jag med stolthet och jag såg hur glad han blev när jag sa det
- thanks Loueeh i love you man sa han och pussade mig på kinden alla framför oss såg det så de skrattade det gjorde jag oh zayn med!

Melanies perspektiv

Jag gick till de andra medans zayn och louis pratade. Jag undrar vad de pratar om för under filmen så pratade jag mycket om zayn och jag kommer verkligen skämmas ifall han säger att jag jar pratat om honom under hela filmen... Jag började prata med de andra killarna och vi skrattade och hade kul tillsammans. Jag kollade bakom mig och det gjorde alla andra vi ser att Zayn pussade Louis på kinden och då började jag och alla andra skratta det såg så roligt ut, zayn kom fram till mig och bar mig upp och började springa jag skrek och skrek för att han skulle släppa ner mig men han lyssnade inte jag kunde inte sluta skratta. Killarna skrattade och sprang bara efter Zayn vi kom Till stranden till slut och det var där han stannade han gick upp på en brygga med mig i sin famn, han log elakt och hoppade i vattnet jag skrek och simmade upp mot land. Jag satt mig på sanden och kollade surt på louis som skrattade sönder sig, jag gick fram till honom och puttade in honom i vattnet han slutade skratta och simmade upp.
- i hate you sa han surt och det fick mig och killarna att skratta. Han kom fram till mig och bar upp mig, zayn kpm och bar upp mig med. Louis höll båda nina ben och zayn höll mina händer de började svinga mig fram och tillbaka och sen kastade de in mig i vattnet, alla hoppade in efter mig och där var vi och simmade runt. Vi blev trötta efter ett tag så vi satte oss vid en brasa som Liam hade tänt
- do yu guys realize that this was the first time we meet sa jag och log mot de
- yeah sa alla glatt och kramade om mig
- that was one of the best times in my life sa louis och pussade mig på kinden jag log mot honom ovh kollade över mot zayn han blev sur på grund av pusen Louis gav mig, jag smög mig bakom honom och hoppade på honom. Han såg så rolig ut när jag skrämde honom
- not funny sa han surt och la händerna i kors det fick mig att skratta jätte mycke, jag rullae nästan på sanden för all skratt han satt sig på min mage och börjae kittla mig, och han vet att jag är littlig överallt jag skrek att hab skulle sluta men han gjorde inte det
- if you stop you'll get a kiss sa jag och övrtygade honom, han slutade direkt och hjälpte mig upp. Jag Började springa det snabbaste jag kunde för att han inte skulle få tag på mig men så klart så var han snabbaren mig. Han tog tag i mina höfter ich snurrade runt med mig han släppte ner mig ocj hade sin hand på min midja och jag hade mina händer runt hans nacke
- what about that kiss now sa han och flörtade med mig, jag skrattade och kollade på hilmen allt var perfekt! det var solnedgång och vi var på stranden det gjorde det så romantiskt. Jag kollade bakom zayn där killarna stod och glodde på oss, jag skrattade och pekade på killarna, zayn kollade på de och började också skratta
- they always have to spy on me sa han och la sin panna mot min, det fick mig att skratta, jag kollade in i hans ögon inget kunde bli mer perfekt än det här...

Zayns perspektiv

Jag lutade min panna på hennes inget kunde bli bättren det här! jag och Melanie stod så nära varandra, det var solnedgång och vi var på stranden, den kan inte vara mer romantiskt! precis när jag lutade mig fram för att kyssa hennes så började det regna. Vi båda skrek och började springa under ett tak, vi skrattade och satt oss ner på sanden och kollade på regndropparna falla ner ifrån himlen, jag kanske inte fick kyssen av henne men att sitta såhär va mysigt och vackert. Vi satt kvar där ett tag och pratade, när regnet hade slutat så gick vi hemåt.

Nästa dag

Jag och Melanie satt och kollade på nyheterna medans vi väntade på att killarna skull komma, vi skulle spela in videon till One Thing idag. Jag swappa genom kanalerna Tills vi kom till Hollywood news jag stannade på den kanalen och såg en nyhet och justin bieber och selena gomez, jag kollade på Melanie och hon log för sig själv medans hon kollade på tv skärmen. Det var en bild på de när de var på Vanity fari partyt igår
- they are a cute couple sa hon och log svagt
- yeah viskade jag, det blev en pinsam tystnad. Vi fortfsatte att kolla sen kom det en nyhet om mig och Melanie vi båda hoppade upp ifrån soffan och satt oss framför tv:n, jag höjde volymen och började lyssna på reportern

Tv Reporter:
Another romantic date with one of the hottest couple in the world, Melanie and Zayn had a romantic date in the beach yesterday, we've got a picture here. This cute couple havent confess that they are together yet, but they just can't get enough of each other. Stau tuned for more news abot worlds hottest couple!

de tog fram fler paparazzi bilder på mig och Melanie när vi var på stranden jag log svagt sen kollade jag försiktigt på Melanie hon höll på md sin mobil, hon kollade igenom hennes twitter Mentions. Jag läste igenom några av hennes mentions och blev arg jag tog mobilen ifrån Melanie och loggade in i min twitter och svarade på några mentions jag hade fått

Bradfordbadboi: it makes me sick to see @Zaynmalik1D with this ugly fag, what does he see in that bitch, he should date ME!

@Zaynmalik1D: get some repsect i see something in her you guys don't see! get a life and stop the Hate! @bradfordbadboi
@zaynmalik1D: guys we're just good friend nothing more! don't listen to the news! of course i love her but we're just friends! stop the hate please! (: xx

Jag loggade ut och gav Melanie mobilen jag kramade om henne och precis då flyger dörren upp och killarna står där glada och skriker, jag kollade surt på de och de blev tysta. Vi satt oss i bilen i tystnad
- whats wrong? Viskade killarna till mig och kollade ledset på Melanie
- our fans sa jag besviken och tog fram mina hörlurar oh lyssnade på musik hela vägen...
___________________________________________________________________________________________________
SORRY för att jag inte har bloggat och förlåt för att ni har fått vänta men jag har verkligen ingen tillgång till dator och det är svårt för jag är alltid upptagen men som sagt jag försöker FÖRLÅT så hemskt mycke!

loads of love!

- Sana (: xx